Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért csesztetnek a munkatársa...

Miért csesztetnek a munkatársaim minden aprósággal?

Figyelt kérdés

Egy hete kezdtem egy munkahelyen,szivem-lelkem kiadom,mindenre figyelek amit kiemelnek.A főnöktől kaptam meg egyedül,hogy ügyes vagyok,hiszen vizsgaznom is kell közben miközben dolgozok egyhuzamban.

Olyanokba köt bele,amit van,hogy nem is én csináltam (két vizet pakoltam egymásra,nem hármat..nagyjából ilyen jellegűek a hibák.)

😅 És állandóan írogat messengeren ezt ne így ezt ne úgy,de mindig van valami,amibe bele tud kötni.

De a másik munka társam is ugyanúgy pedig a legutóbb a rendelést elrontotta ,őt még se cseszi le a másik munkatársam.

Egy hete vagyok itt,de már most nagyon stresszel.

Kell a pénz,a főnököm normális,és a munkatársaimmal csak váltáskor talalkozok,de ez a folytonos irogatas

2024. márc. 14. 17:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem mellesleg 8napot mentem egyhuzamban úgy dolgozni,hogy közben leraktam a vizsgát és K*baszott fáradt vagyok,azt még ezek is belém állnak.
2024. márc. 15. 13:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Azért csak nézegess másik munkahely irányába is, mert ez láthatóan nem jön be neked.
2024. márc. 15. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!