Mit csinálnál, ha kollégád úgy jönne be dolgozni, hogy taknya nyála összefolyik, és egymástól 1.5 méterre dolgoztok, így természetesen elkapnád tőle?
Én megkérném, hogy vegyen fel maszkot és én is felvennék egyet. Illetve megkérdezném, hogy ha ennyire rosszul érzi magát, nem menne-e haza.
Múlt héten dolgoztam egy rendezvényen, ahol az egyik vendég folyamatosan köhögött és tüsszögött, folyt az orra. Nem volt lehetőségem őt elkerülni, így sajnos elkaptam tőle. Emiatt napok óta beteg vagyok, már lázam is van, lehet, hogy dolgozni sem fogok tudni holnap.
Szóval értem, hogy betegen is bemennek sokan dolgozni, de ez a munkatársakkal szemben nagyon nem korrekt dolog, főleg, ha egy légtérben kell együtt lenni.
Megkérném, hogy menjen haza. Ha nem hajlandó, a főnökömnek is szólnék. Szerencsére nálunk nem fordul elő, hogy probléma lenne a főnökségnek a tp, ellenben a beteg dolgozókat nem nézik jó szemmel.
Én se örülnék.
9!
Nincs nagyobb esélye, mint boltban, tömegközlekedési eszközökön, utcán, stb. ismeretlen emberektől elkapni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!