Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csinálnál, ha kollégád...

Mit csinálnál, ha kollégád úgy jönne be dolgozni, hogy taknya nyála összefolyik, és egymástól 1.5 méterre dolgoztok, így természetesen elkapnád tőle?

Figyelt kérdés

2024. márc. 3. 15:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
41%
Hiszti Pisti :D
2024. márc. 3. 17:03
 12/28 anonim ***** válasza:
37%
Engem nem érdekelne a dolog. Nem zavar, ha elkapom tőle és én is mindig bemegyek betegen dolgozni. Akinek nem tetszik, az meg rettegjen csak felőlem! :D
2024. márc. 3. 17:07
 13/28 A kérdező kommentje:
10, 8 órán át valaki a nyakadba köhög vs a villamoson tüsszent valaki melletted, azért kicsit nagyobb esélye van elkapni a kollégától valamit..
2024. márc. 3. 17:08
 14/28 anonim ***** válasza:
30%
Akkor maradj otthon b*meg,mit kell itt rinyálni.
2024. márc. 3. 17:11
 15/28 A kérdező kommentje:

14, te nagyon GYP vagy ahogy látom.

Nem annak kéne otthon maradnia, aki beteg és megfertőz másokat?

2024. márc. 3. 17:15
 16/28 anonim ***** válasza:
51%

Úgy látom nem ilyen válaszokra számított. :( Biztos azt várta, hogy szidja mindenki a munkatársat.

Én is le lettem pontozva az első válaszommal, pedig tényleg semmit nem csinálnék ebben a helyzetben. Sajnálom.

2024. márc. 3. 17:31
 17/28 anonim ***** válasza:
33%
Én meg mondtam neki,hogy fél maradjon otthon. Hát istenem. Mindenki pénzért dolgozik,gondolom a kolléga sem szivesen megy be betegen.
2024. márc. 3. 17:56
 18/28 anonim ***** válasza:
48%

Itt egy páran már próbálták elmagyarázni, de úgy látszik hogy továbbra sem érted: Nincs jelentősége annak hogy a munkatársad taknyos-e vagy sem, csak annak van hogy az immunrendszered mennyire erős az adott időszakban terjedő baktériumok és vírusok ellen. Ezek elől nem tudsz elbújni, ahogy a koronavírus elől sem lehetett, hiába zárták le az országhatárokat :). És oltasd be magadat influenza ellen, 30-40 fölött már sokat számíthat, többet ér mint rettegni.

2024. márc. 3. 17:58
 19/28 anonim ***** válasza:
46%
#17: Ennyi!
2024. márc. 3. 18:02
 20/28 anonim ***** válasza:
45%

Aha...

Baj, ha bemegy és ott köhög, de ha elmegy táppénzre és többet kell dolgoznotok, akkor azért lesz büdös paraszt. Mégis, mi a fenét csináljon ma az ember, hogy megfeleljen egy nyamvadt, minimálbéres disznóól munkahelyen?

2024. márc. 3. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!