Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért csesztetnek a munkatársa...

Miért csesztetnek a munkatársaim minden aprósággal?

Figyelt kérdés

Egy hete kezdtem egy munkahelyen,szivem-lelkem kiadom,mindenre figyelek amit kiemelnek.A főnöktől kaptam meg egyedül,hogy ügyes vagyok,hiszen vizsgaznom is kell közben miközben dolgozok egyhuzamban.

Olyanokba köt bele,amit van,hogy nem is én csináltam (két vizet pakoltam egymásra,nem hármat..nagyjából ilyen jellegűek a hibák.)

😅 És állandóan írogat messengeren ezt ne így ezt ne úgy,de mindig van valami,amibe bele tud kötni.

De a másik munka társam is ugyanúgy pedig a legutóbb a rendelést elrontotta ,őt még se cseszi le a másik munkatársam.

Egy hete vagyok itt,de már most nagyon stresszel.

Kell a pénz,a főnököm normális,és a munkatársaimmal csak váltáskor talalkozok,de ez a folytonos irogatas

2024. márc. 14. 17:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért az üzeneteket tartsd meg.

Egyébként meg nem muszáj elolvasni mindent.

Aztán nincs min idegeskedni. Váltáskor beszéltek, aztán annyi.

2024. márc. 14. 17:57
 2/12 A kérdező kommentje:
Az a baj muszáj.
2024. márc. 14. 17:59
 3/12 Darius- ***** válasza:
80%
Ők már összeszoktak. Vagy kiállsz magadert és megmutatod téged nem cseszegethetnek vagy folytatódni fog ez. Bántani azt tudják, aki hagyja és nem eléggé életképes. Mutasd meg téged nem lehet kiturni.
2024. márc. 14. 18:06
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mit muszáj? Semmilyen levelezést nem muszáj elolvasni. Tiltsd le őket.
2024. márc. 14. 18:15
 5/12 anonim ***** válasza:
43%
Mert megoldasz mindent.
2024. márc. 14. 23:25
 6/12 A kérdező kommentje:
Félek,ha kiállok magamért nem lesz munkám.Most is rám ír hajnalban a kolléganőm hát hogy neki dolga van,menjek már helyette dolgozni,köszi 🤣nevetséges.
2024. márc. 15. 04:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvasom végig az egészet, de csak azt lehet csesztetni, aki hagyja.
2024. márc. 15. 04:08
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Annyit kellett volna visszaírnod, hogy nem tudok menni, legközelebb előbb kellene szólni. Hidd el, hogy egyszer elég határozottabban visszaszólni.

Egyébként nem vagyok híve a szaladjunk a főnökhöz, de egy ilyen üzenettel odamennék a főnökhöz és megkérdezném, hogy ez itt eddig így működött? Miért nem szólt senki, hogy ilyen előfordulhat? Így ezt a munkát nem tudom vállalni. Nekem is van életem, elfoglaltságaim, hogyan kellene ezt megoldanom, ha pl elutaztam.

Fiatalon nekem is volt egy kolléganőm, új munkahelyen, hétfőtől vasárnapig 12 órás nyitvatartás. Két emberrel ez heti 3/4 munkanap.

Azt mondja a csaj, neki nem jó az egész nap, hogy csináljuk úgy, hogy ő hétfőtől péntekig 8-16 óráig jön. Én minden nap 16-20-ig + a hétvégén is. Mondom ezt eddig nem mondhatátok hogy így kéne járni. Egyébként hol találsz olyan embert aki 30x jön be dolgozni egy hónapban és a délutánt, estét és a hétvégét viszi csak??

Hát ő csak úgy gondolta megkérdezi.

Mondtam, akkor keressetek más balekot.

Aztán jött a főnök, kérdeztem, hogy ez most komoly? Ő meg semmiről nem tudott.

Nyugodtan szereld le az ilyen hülyéket!

Egy jó tanács, nehéz megtanulni nemet mondani, de én úgy kezeltem ezt a dolgot, ha valaki állandóan az én szabadnapjaimra tervez programot, hogy holnap? Holnap nem tudok cserélni, mert dolgom van, jövő héten fel tudom ajánlani az X napot. Nem mondtál konkrétan nemet, de kínáltál egy megoldást, így kicsit elvetted az élét a dolognak. Aztán később bejössz és nem fog gondot okozni, hogy mások a te károdra érvényesítsék az akaratukat.

2024. márc. 15. 06:24
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha a munkádat jól végzed, akkor a főnöködnek szüksége lesz rád. Ő dönt, nem a hülye munkatársaid. Éjszakára meg kapcsold ki a telefonodat. A beosztásodat különben se a kollégák végzik.
2024. márc. 15. 10:56
 10/12 A kérdező kommentje:

De,a beosztásomat a boltvezető végzik(az-az az egyik kollégám)

Két kollégám van és a boltvezető az egyik.

Mindketten csesztetnek.

Dohányboltban dolgozok egyébként és a feltétele hogy felvegyenek az volt hogy egy lottos vizsgát meg kell csinálnom,ugyanis dohánybolton kívül egy lottozoban is kell majd dolgoznom,ahová akkor kell mennem ha valaki ott szabadságra megy,vagy lebetegszik,de nem az lesz az állandó helyem hanem a dohánybolt

Az előző lánynak aki dolgozott ott nem sikerült a vizsga ,én leraktam,és a főnök fel is hívott hogy gratuláljon,és hogy ha nem sikerülne a gyakorlati része sem kell megijjednem,mert nem akarja elengedni a kezem

Ez jól esett,és talán tényleg az ő szava számít,de az hogy ezek tényleg minden egyes dologba belekötnek stresszel,és csak gyűlik és gyűlik félek egyszer robbanok.

Mindent igyekszek jól csinálni,múltkor csak azért túlóráztam,mert az egyik munkatársam nem emelhet és én pakoltam el mindent mert áru jött de úgy érzem már az egész kihasznalasba megy át ...

2024. márc. 15. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!