Miért csinálja ezt a munkatársam?
Én azért átgondolnám a kínálást. Nehogy aztán megszokja, esetleg idővel mást is akarjon (például pénzt kölcsönkérni).
Nálatok amúgy nincs étkezde, és ott ebéd biztosítva?
Nekem világéletemben gond volt az evéssel, ugyanis mindig volt 1-2 ember az életemben, akinek a mániája volt a súlyom. Ezért volt az, hogy amikor rám szaladt pár kiló, akkor minél hamarabb le akartam dobni, ezért borzasztóan keveset ettem és egyszer még anorexiás is lettem.
Na már most lehet erről van szó nála, ezért ne kínáld étellel. Ha tényleg anorexia, a spontán jött étel hirtelen pánikot kelt benne. Ugyanúgy, ha elkezded izélgetni az étkezése miatt, akkor úgy érzi, rászálltál, idegesebb lesz.
Lehet melléfogok és csak nincs kajára pénze, de ha esetleg anorexia, akkor többet ártasz azzal, ha elkezded kínálgatni meg elkezded feltűnően figyelni az étkezését.
Mi 12 orat dolgozunk egy nap..
Van egy 20 perces es egy 25 perces szunet. Nehez fizikai gyari melo de ha szuneten kivul eszel nem szolnak erte.
Van egy ferfi kollegam aki neha 1-1 cukorkat elszopogat de semmit nem eszik. Kerdeztem tole hogy miert van ez? Elmondta hogy ugy szeret enni ha leul nyugodtan maga ele pakolja a hutobol az osszes valasztekot es nyugodtan el kezd enni amihez neki a 20- 25 perc keves ezert az evek alatt hozzaszokott hogy nem eszik a munkahelyen.. de cserebe ha hazaer a lovat is picsastol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!