Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért csinálja ezt a munkatársam?

Miért csinálja ezt a munkatársam?

Figyelt kérdés
Egy gyárban dolgozom. Itt nehéz fizikai munka folyik és csak férfiak dolgoznak itt. Viszont most jött egy lány és nagyon fura. 2 szünetünk van, 9 órakor egy 20 perces és 12 órakor egy 10 perces. Ilyenkor szoktunk enni stb. Nos ez a lány aki most jött a céghez azért fura, mert mindig csak egy pici étkező tálkát hoz magával amiben félbe van vágva egy alma. Az egyik felét az első szünetben eszi, a másik felét a 2. szünetben. Ez nagyon kevés egy napra, főleg ha az ember nehéz fizikai munkát végez. Én pl mindig meleg kaját viszek pl: rántott húst krumplipürével, pörköltöt, palacsintát stb. Azt vettem észre hogy amikor eszem mindig olyan furán néz rám, olyan szomorúan, de sosem szól semmit. Kb most lesz 1,5 hete hogy itt dolgozik. Minden egyes nap ezt csinálja. Szerintetek miért van ez?
márc. 6. 17:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy nincs pénze és az első havi fizetése után ehet többet.
márc. 6. 17:33
 2/12 A kérdező kommentje:
Már gondoltam rá hogy adok neki kaját. Sajnálom szegényt
márc. 6. 17:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az egy jó ötlet!
márc. 6. 17:39
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak ne azt mondd, hogy látod nem eszik, sajnálod stb, az megalázó tud lenni... úgy kínáld meg, hogy túl sokat hoztál, nem fog elfogyni, ilyesmi, azért kínálod.
márc. 6. 17:57
 5/12 anonim ***** válasza:
74%

Én azért átgondolnám a kínálást. Nehogy aztán megszokja, esetleg idővel mást is akarjon (például pénzt kölcsönkérni).

Nálatok amúgy nincs étkezde, és ott ebéd biztosítva?

márc. 6. 18:00
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
4: És akkor egész hó végéig minden nap "vigyen túl sokat"?
márc. 6. 18:05
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nézi, szerintem is lehet, hogy nincs pénze ennivalóra. Már az is sokatmondó, hogy egy nő elvállal egy nehéz fizikai munkát, de ha nem is eszik rendesen mellette, az tényleg fura.
márc. 6. 18:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem világéletemben gond volt az evéssel, ugyanis mindig volt 1-2 ember az életemben, akinek a mániája volt a súlyom. Ezért volt az, hogy amikor rám szaladt pár kiló, akkor minél hamarabb le akartam dobni, ezért borzasztóan keveset ettem és egyszer még anorexiás is lettem.

Na már most lehet erről van szó nála, ezért ne kínáld étellel. Ha tényleg anorexia, a spontán jött étel hirtelen pánikot kelt benne. Ugyanúgy, ha elkezded izélgetni az étkezése miatt, akkor úgy érzi, rászálltál, idegesebb lesz.

Lehet melléfogok és csak nincs kajára pénze, de ha esetleg anorexia, akkor többet ártasz azzal, ha elkezded kínálgatni meg elkezded feltűnően figyelni az étkezését.

márc. 6. 18:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Milyen gyar az? Mit kell csinalni?
márc. 6. 18:20
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi 12 orat dolgozunk egy nap..

Van egy 20 perces es egy 25 perces szunet. Nehez fizikai gyari melo de ha szuneten kivul eszel nem szolnak erte.

Van egy ferfi kollegam aki neha 1-1 cukorkat elszopogat de semmit nem eszik. Kerdeztem tole hogy miert van ez? Elmondta hogy ugy szeret enni ha leul nyugodtan maga ele pakolja a hutobol az osszes valasztekot es nyugodtan el kezd enni amihez neki a 20- 25 perc keves ezert az evek alatt hozzaszokott hogy nem eszik a munkahelyen.. de cserebe ha hazaer a lovat is picsastol

márc. 6. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!