Mit csináljak az új munkahelyen, hogy kedveljenek munkatàrsak?
Majdnem egy évet dolgoztam gyárban a portán. Biztonsági őr voltam. Ketten voltunk egy műszakban, és ismernünk kellett minden fontosabb dolgozót (MEO tagjai, menedzsment tagok, balesetvédelmis, raktárvezetők, stb). Főleg ugye azokat kellett ismernünk, akik kulcsokat vettek fel. Szóval mindenkinek tudtam a nevét, mindenkit megismertem, de mégsem beszélgettem egy év alatt kb senkivel. Cigizni nem járok ki.
Vannak barátaim, haverjaim, szoktam beszélgetni velük, járok bulizni is, diszkóba is, de a munkahelyen mégsem tudtam senkivel szót érteni. Egyszer-kétszer beszélgettem az egyik raktàrossal, meg néha az őrtàrsammal, de az őrtàrsam is egy teljesen más világ, nem szerettem soha. Miatta is rúgtak ki egyébként, mert elkezdett hazudozni rólam mindenfélét. Mondjuk nem bánom, hogy kitettek, mert már terveztem úgyis átmenni máshova, kaptam ajánlatot. Szóval nem sokára kezdek egy másik gyárban, mint gépbeàllító. Ott már a termelésben leszek, fogok találkozni mindenkivel, a TMK-val, operàtorokkal, minőségellenőrökkel, stb. És ott már szeretném, ha azok akikkel együtt dolgozom nagyjából kedvelnének, tudnék velük beszélgetni, stb. Többi kollégát elnéztem melóban, és mindenki mindenkivel tök jól eldumál, együtt járnak cigizni, együtt röhögcsélnek, engem meg mindenki levegőnek nézett ott. Pedig nem érzem magam lúzernek, mint írtam kimozdulós típus vagyok, nem szoktam itthon ülni, nem vagyok kocka(egyáltalàn nem játszok), vannak körülöttem emberek. Bent mégsem ment, nem tudtam senkivel szót érteni. :/
Tippek, hogy mit tegyek majd, hogy befogadjanak, és kedveljenek nagyjából? Itt már nem szeretném, ha kinéznének, meg ilyesmi.
Nem vagyok buta, van három szakmám, érettségim, volt már néhány munkahelyem is(diàkmelókat is beleszámolva), és nem tervezek örökké gyárban dolgozni, csak pár hónapig, amíg nem találok az egyik szakmámban melót.
21 éves vagyok.
Semmit. Nem azért mentem oda, hogy kedveljenek, kvaterkázzanak velem, vagy barátkozzanak, hanem sok-sok pénzt keresni.
Csak a munkához szükséges párbeszéd, és itt vége is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!