Mennyire fontos neked hogy a munkatársaid kedveljenek? Vagy nem számít hogy kedvelnek-e vagy sem?
Totál nem érdekel.
Sőt, legutóbbi munkahelyeimen levegőnek néztek, takarodjál, így beszéltek velem, stb.
Már vártam ilyen kérdést egyébként.
Na szóval nekem az a szempont egy munkahelyen hogy a pénz legyen rendben, itthoni cégekről meg az a véleményem hogy egy "darálók", mindenki üti veri a másikat, nekem is olyan voltak hogy a kocsma komolyan mondom kultúr hely ahhoz képest. Na viszont ha a fizum havi szinten 100.000 nettó akkor meg is köszönöm azt séta kifele. Mostani helyemen rendben van a pénz, mondjuk lehetne több, de amúgy üti veri mindenki a másikat, ha durvább lenne akkor otthagynám a helyet szerintem. Nekem az a véleményem nincs is itthon olyan hely ahol kedvelnék egymást az emberek, a pénz miatt járnak be az emberek dolgozni, nyomás alatt van mindenki, én szerintem le is lépek majd ebből az országból.
Szal mint írtam nálunk bennt állandó a feszkó.
De nem is találkoztam olyan munkahellyel ahol ilyen szinten rendbe lett volna.
De jogos, amilyen fizetések vannak, nem is csodálkozom.
Szarok le mindent és mindenkit. Munkám az ami elvégzem pénzem megkapom mindenki bekaphatja.
Mondjuk ilyen 100 nettós helyre a lábam se tenném be.
A munkatarsak egy resze haver is, szoval nem art ha kedvelnek.
Tobbnyire legyen meg legalabb a semleges viszony.
Nekem, még ha nem is akarom, de számít.
Sajnos nálunk elég nagy a klikkesedés. Megvannak a kis körök ki kivel szeret dolgozni. Jelenleg irodában vagyok és idegennek érzem magam. Sajnos az egyik benti projektvezető szinte naponta tett róla, hogy lejárasson, beszóljon a többiek meg mint a pincsikutya mennek utána. Jelenleg ott tartok, hogy hozzájuk se szólok, szerencsére ők se hozzám.
Attól függetlenül szarul esik, hogy közben jött 1-2 új kolléga, akkor szinte a seggét nyalják, körülrajongják, megy a jókedvű nevetgélés. Engem meg valamiért az elejétől kiközösítenek. De legalább beállt egy fagyos semleges viszony amiből jobb is hogy nem lépünk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!