Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire fontos neked hogy a...

Mennyire fontos neked hogy a munkatársaid kedveljenek? Vagy nem számít hogy kedvelnek-e vagy sem?

Figyelt kérdés
2018. márc. 3. 09:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Volt időszak, amikor azt gondoltam, hogy ez fontos, de ma már nem gondolom ezt. Tény, hogy egy munkahely nem=az otthoni környezettel, viszont érzelem nélküli élet=az értelmetlen létnek.
2018. márc. 3. 12:16
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

" viszont érzelem nélküli élet"

A "leszarok mindenkit" az is egy érzelmi viszonyulás.

2018. márc. 3. 12:59
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Annak ellenére, hogy úgyis elvagyok egész nap, hogy szót sem szólok senkihez, azért jobb olyan munkahelyen dolgozni, ahol jó a hangulat és "beszélő viszonyban" vannak a kollégák.
2018. márc. 3. 16:08
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Èn vagyok a főnök, úgyhogy munkaköri követelmény. Komolyra fordítva kicsi még a vállalkozás, egy munkatársam van. Kivàló szakember és nagyon jó ember is emellé. Nem lennék jó vezető, ha annyit sem tudnék elerni, hogy kedveljen. Fontos, hogy milyen a személyes kapcsolatom a munkatársammal.
2018. márc. 4. 05:20
 15/22 anonim ***** válasza:

Én még életemben nem láttam olyan főnököt akit kedveltem /kedveltek volna.

Volt olyan főnök aki nem mert lemenni a melósok közé a műhelybe mert agyonverték volna.

Igaz ez még az ősidőkben volt 90-es évek eleje.

De azóta is, hát én kedvelhető főnököt még sose láttam csak dilettáns semmihez se értő tajparasztokat.

2018. márc. 4. 08:59
 16/22 anonim ***** válasza:

"Volt olyan főnök aki nem mert lemenni a melósok közé a műhelybe mert agyonverték volna."

Sokan írtak ide hogy milyen jó bennt a hangulat, de akkor ezek csak én vagyok aki kifogja az ilyen melóhelyeket.

Szal én is inkább ezt tapasztalom.

2018. márc. 4. 09:40
 17/22 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon fontos,hogy a munkatársaim kedveljenek,jól érezzem magam,szeressek ott dolgozni.
2018. márc. 4. 18:07
 18/22 anonim ***** válasza:
És melyik mesében van ilyen hely? Mert a valóságban ilyen nincs.
2018. márc. 4. 18:39
 19/22 anonim ***** válasza:
De van. Nalunk peldaul a tobbseg altal csipobol utalt katonasagnal, szerzodeseskent voltak olyan fonokeim hogy jobbat elkepzelni sem tudnek, ezerszer embersegesebbek voltak mint a regi civil munkahelyeimen levo fonokok.
2018. márc. 4. 18:48
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem, hogy nagyon fontos nekem, de az előző munkahelyemen addig ment a jópofizás és a bratyizás, ami már kellemetlen volt a számomra, magyarázni kellett a bizonyítványomat, ha munkaidőn kívül másokkal akartam tölteni az időmet.

A mostani helyem meg olyan, hogy ebédénél váltünk egymással 4 mondatot, de ezt bárhol megcsinálhatnám akármilyen idegenekkel. Fura, hogy ennyire teszünk egymásra, de jobban viselem ezt, mint az erőszakos nyomulást.

2018. márc. 5. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!