Mennyire fontos neked hogy a munkatársaid kedveljenek? Vagy nem számít hogy kedvelnek-e vagy sem?
Figyelt kérdés
2018. márc. 3. 09:10
21/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem fontos. Nem barátkozni járok a munkahelyre. Egyik munkahelyemen sem volt egy barátom sem. Én bemegyek, megcsinálom a dolgomat, a nap végével pedig hazajövök. Nem beszélgetek feleslegesen senkivel, csak munkaügyben szólok hozzájuk, ha kell. Az sem érdekel, ha utálnak, egészen addig, amíg munkaügyben nem tesznek nekem keresztbe. Aki a hátam mögött próbált belekavarni a munkámba, azt leállítottam azzal, hogy megmondtam a főnöknek, hogy mi történt, én jól csináltam mindent, ő meg kérdezés nélkül belepiszkált az én munkámba; a főnök meg odament hozzá és mondta neki, hogy ejnye-bejnye más munkájába nem lehet belenyúlni. Azóta nem mert belenyúlni többé, szóval ezzel le is lett állítva.
22/22 anonim válasza:
"azt leállítottam azzal, hogy megmondtam a főnöknek, "
Ez dedó. Pistike szalad az óvónénihez hogy Lacika homokot dobál és megmondalak az óvónéninek.... dedó.
Röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!