Van itt olyan aki heti 5 napot 12 órázik, meddig lehet ezt bírni?
Sehogy.. Mit gondolsz, a 12 órázó gyári melósok hogy bírják? Műszak előtt, vagy után bevedelik a piát, kicsike felest, vagy sörikét, mert ezt ép pszichével, vagy fizikummal nem lehet bírni. Jelentős részük alkoholista, vagy félig az, de ez még a jobbik eset.
Szerintem olyan is akad, aki drogot használ, ilyen doppingszert, mert másképp nem bírja fizikailag/mentálisan... Mondjuk amennyi idegbeteg idiótát láttam gyárakban, nem csodálkoznék azon, ha valamelyik cuccozott volna és azért olyan idegroncs...
Nekem van közeli rokonom, aki bírja már másfél éve, de sokat panaszkodik róla. Annyi, hogy nem minden héten megy 5 napot, hanem hétfő-kedd, aztán péntek-szombat-vasárnap végül szerda-csütörtök, szóval a páros heteken csak két napot megy.
Minden héten 5x12 óra törvénytelen itthon.
Én hétfőtől péntekig 13 órát nyomtam (csomagfutár):D (8-ba voltam bejelentve)
Pár évig csináltam, sőt szerettem a munkám! Csak más kezdett érdekelni, ezért váltottam.
(előző vagyok, még annyit megjegyeznék, hogy a kávén kívül semmilyen káros szenvedélyt nem folytattam munka mellett. Sőt, munka után még edzeni jártunk kollégákkal.
Ó, és nő vagyok :)
"Én hétfőtől péntekig 13 órát nyomtam (csomagfutár):D (8-ba voltam bejelentve)"
De ez nem a nyugdíjad rovására megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!