Mennyire messze laksz a munkahelyedtől, és mennyire lehet bírni?
Ami utat oda-vissza megteszel minden nap. Pl 1 óra 20 perc mennyire lehet leterhelő? Pl tudom, ez is egyénfüggő; és nem egyszerű megfogalmazni se annyira; de szóval, akinek van kedve, írja le, kérem ide.
Pl nagyon könnyen kibírható
nagyon könnyen és könnyen között kibírható
könnyen kibírható
könnyen kibírható és elviselhető között van
elviselhető
nagyon nehéz, nagyon rossz.
Nem muszáj pontosan ezt a sémát követni feltétlenül, ezek csak segítőpéldák, ilyen mankók, de aki tudja, akarja, írhatja máshogy is. Pl lehet az is, hogy akár valamelyik általam felsorolt fokozatot kihagyja. Vagy teljesen egyénit ír.
Ahogy jónak érzed; meg ahogy tudod. ♥
:)
Köszönöm a választ; jöhet még; ment a zöld. :)
15 perc kocsival csak oda, ha busszal 1 óra, hiába helyijárat szarul vannak a csatlakozások.
1 éve dolgozok itt, nagyon szeretem, igazából jó részt magam osztom az időmet. Lovagolni tanítok, délelőtt kb azt csinálok a lovakkal amit akarok, délután a lovasokkal foglalkozom. Jelenleg nem cserélném el semmire, de lehetne több is a fizu.
30 perc autóval iranyonkent. Tökéletes. Még sosem dolgoztam ilyen közel. Nálam mindig a 90 perc egy irányban volt a lélektani határ, már a gimiben is.
Amúgy attól is függ, mennyi a munkaidő. Pl. ugyanennyi idot félállásért nem vállaltam be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!