Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire messze laksz a...

Mennyire messze laksz a munkahelyedtől, és mennyire lehet bírni?

Figyelt kérdés

Ami utat oda-vissza megteszel minden nap. Pl 1 óra 20 perc mennyire lehet leterhelő? Pl tudom, ez is egyénfüggő; és nem egyszerű megfogalmazni se annyira; de szóval, akinek van kedve, írja le, kérem ide.

Pl nagyon könnyen kibírható

nagyon könnyen és könnyen között kibírható

könnyen kibírható

könnyen kibírható és elviselhető között van

elviselhető

nagyon nehéz, nagyon rossz.

Nem muszáj pontosan ezt a sémát követni feltétlenül, ezek csak segítőpéldák, ilyen mankók, de aki tudja, akarja, írhatja máshogy is. Pl lehet az is, hogy akár valamelyik általam felsorolt fokozatot kihagyja. Vagy teljesen egyénit ír.

Ahogy jónak érzed; meg ahogy tudod. ♥

2023. márc. 22. 21:23
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Pest közepére jártam be dolgozni kisebb városból, ami hétköznap 1 óra be 1 óra vissza, de erre simán rájön + kis séta vagy késéssel 30 perc. Autóval nem érné meg.

Szóval 2 és fél óra. Reggel 6-kor otthonról indulnom kell, 18 után értem haza, mire eszek lefürdök majdnem 20:00.

590.000 Ft-ot kerestem ezért érte meg.

8 év után elegem lett.

-----------------------------

Most 15 percnyire dolgozok autóval járok, fél 7-kor kelek van időm mindenre 17:00-re minden nap otthon vagyok. Egy hátránya van, hogy 350-et keresek, annyi, hogy nem tudok havi 300-at félretenni de a munka laza és többet is pihenek. Jobban is érzem magam.

2023. márc. 23. 06:53
 22/35 anonim ***** válasza:

Jelenleg 8 km amit autóval kicsit kevesebb mint 10 perc alatt megteszek,ennél sokkal jobb nem lesz.De azért van így mert a munkahely közelébe költöztem albérletbe,előtte 1 évig céges bussz jártam be 60 km-ről ami a műszakozással körítve nagyon sokat elvett az időmből.

Mivel vidéki kisvárosok között ment a busz 50-55 perc alatt megvolt a táv de kezdés előtt 15 perccel ért be,végzés után fél órával indult tehát összesen majdnem 3 órát elvett egy napból.Amúgy elég jó volt ahhoz képest mert a buszok kényelmesek,nagyrészt dönthető székkel,karfával,lábtámasszal és az út legnagyobb részén volt 2 szabad hely.Szóval tudtam enni és pihenni is rendesen út közben de egy idő után már elég unalmas lett.

Ettől még egy jó lehetőség volt mert pont olyan környéken lakok ahol legközelebb 40-50 km-re van értelmes munkalehetőség ami már pont olyan messze van hogy a plusz fizetést elviszi a bejárás az időről meg ne is beszéljünk.A céges járat ugye teljesen bérmentes és színvonalas,így aránylag könnyen ki tudtam törni ebből a minimál színvonalból megélhetés terén.

2023. márc. 23. 07:33
 23/35 anonim ***** válasza:
84%

(#22 vagyok)

Amúgy hosszútávon szerintem 2X 30-45 perc bírható,azon felül már nagyon sok idő el fog menni lényegében a semmire,hónapok,évek utàn amikor a munkahely meglétét alapnak veszed nagyon zavarni fog.Persze az se mindegy milyen módon közlekedsz,fővárosi átszállásos tömött járatos szerencsétlenkedést sokkal hamarabb megunja az ember mint az autózást vagy kényelmesebb tömegközlekedést.

Róvidtávon ki lehet bírni többet is amíg az anyagi stabilitàs a legfontosabb de hamar ki fogsz készülni és más munkahely utàn nézelődni.

2023. márc. 23. 07:40
 24/35 anonim ***** válasza:
85%
15 km, ami busszal közel egy óra (Sopron környéke, reggeli 20-30 perces dugók...), vonattal 15 perc, de a vasútállomás a lakásomtól is, meg a munkahelyemtől is elég távol van. Már gondolkozok azon, hogy máshol kéne munkát keresni, mert ez aránytalanul sok időmet veszi el. Gyakorlatilag naponta 2 órám feleslegesen megy el.
2023. márc. 23. 08:49
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbálok minden kérdésedre válaszolni.

Egy óra oda egy óra vissza. Céges busszal. Könnyen bírható. 3 éve dolgozom itt. Nem akarok váltani. Eddigi legjobb munkahelyem. És az egyik nagy előnye pont a közlekedés. Imádom, hogy hoznak visznek. Ha extra túlóra van, akkor arra az időre rendelik a buszt, nem nekem kell róla gondoskodni.

2023. márc. 23. 10:11
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
15 perc kocsival, korán megyek, korán jövök, így teljesen jól bírható, amíg nincs valami nagyobb zűr az M0-n
2023. márc. 23. 10:11
 27/35 anonim ***** válasza:
Busszal járok minden nap ami fél óra és ebben benne van a vissza út is. Haza gyalogolok 10 perc még annyi se. Szóval napi 50 perc még annyi se. Másod állásom is van de az home office szóval ki se kell mozdulni.
2023. márc. 23. 11:07
 28/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat; mindenkinek mentek a zöldek . :):)

Írhat még aki még szeretne. :):)

2023. márc. 23. 17:09
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem busszal 40 perc kb (15 perc séta + 10 perc busz + 15 perc séta), biciklivel 35 perc oda 25 perc vissza (6 km, egyik irányba enyhén emelkedik). Nem bánom, ha szép az idő akkor jól esik a mozgás, ha rossz az idő akkor meg otthon maradok HO-ban.

Én amúgy egy óránál többet nem ingáznék, napi 2 óra az időmből nagyon sok hosszútávon, amit mással tölthetnék.

2023. márc. 23. 20:12
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Nálam életkorral/ életszakasszal változott, hogy állok ehhez a kérdéshez.

Budán lakom és laktam is mindig, de munkám sokáig pesti oldalon volt. Évekig utaztam oda 1 órát és vissza is 1 órát / nap hétfőtől péntekig. Utána a másik helyemre meg 1óra 20percet oda aztán délután haza is ennyit.

25 évesen nem zavart, hogy átlag 2 óra megy el naponta az életemből erre, de aztán találtam budai oldalon megfelelő munkát és nagyon érzem a különbséget, hogy villamossal 15 perc alatt ott vagyok szóval napi 30 perc az utazásom. Nem mindegy 18 órára ér haza az ember vagy majdnem egy órával később...főleg ha gyerek, kutya stb.van, de ha nincs akkor is igaz ez. Nem vagyok öreg nyilván 33 évesen sem,de tényleg teljesen más már a fontossági sorrend és az utolsó amit akarok villamoson/ buszon ülni órákat minden áldott nap. :)

2023. márc. 24. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!