Mennyire messze laksz a munkahelyedtől, és mennyire lehet bírni?
Ami utat oda-vissza megteszel minden nap. Pl 1 óra 20 perc mennyire lehet leterhelő? Pl tudom, ez is egyénfüggő; és nem egyszerű megfogalmazni se annyira; de szóval, akinek van kedve, írja le, kérem ide.
Pl nagyon könnyen kibírható
nagyon könnyen és könnyen között kibírható
könnyen kibírható
könnyen kibírható és elviselhető között van
elviselhető
nagyon nehéz, nagyon rossz.
Nem muszáj pontosan ezt a sémát követni feltétlenül, ezek csak segítőpéldák, ilyen mankók, de aki tudja, akarja, írhatja máshogy is. Pl lehet az is, hogy akár valamelyik általam felsorolt fokozatot kihagyja. Vagy teljesen egyénit ír.
Ahogy jónak érzed; meg ahogy tudod. ♥
3 buszmegállónyira van a munkahelyem, 15 perc alatt beerek. Ez Budapesten szerintem rendkívül jó. Nincs dugó, ha épp lerobban a busz, akkor 20 perc alatt besetalok (volt már rá példa).
Nagyon könnyen kibirhato. Viszont kicsit kevesebbet keresek, mert nem a szakmamban dolgozom, de szeretem amit csinálok.
Hívtak Budára dolgozni jóval több pénzért (és több stressz) de nemet mondtam.
Egy óra 10 perc oda és egy óra 20 perc vissza tömegközlekedéssel Budapesten.
Napi kettő és fél óra.
Meg lehet szokni.
Mostani helyemen 12 éve vagyok, negyed óra sétára van, jó közel:). Szeretem, normálisak a többiek, meg a főni is, hálisten.
Az előző helyemen csak 2 hónapot voltam, első munkahely. 4 órát ingáztam miatta 2-2 óra. Olyan voltam mindig mint a mosottsz**r💩, kb végig aludtam a hétvégéket, a férjem kért hogy mondjak inkább fel és keressek mást. Nem éreztem túl jól magam, az egyik főnök szeretett nonstop üvöltözni a beosztottakkal. Nem volt kellemes.
Sose volt panasz a munkámra, mégis egyik napról a másikra Kirúgtak, igazából indoklás nélkül. De egyszer vissza kellett mennem valami lemaradt papír miatt, és akkor az egyik lány mondta akivel jóban voltam, hogy egy protekcióst, az egyik főnök lányát be kellett tolni, így engem raktak ki mert még nem kellett indok, mivel próbaidős voltam. Akkor baromira megviselt, hetekig sírtam miatta, megalázottnak éreztem magam stb, de utólag örülök neki. Abszolut nem érte meg oda bejárni.
Az új helyem sokkal jobb, közelebb van, normálisabb a főnök is, jobb a munka is. Szóval az előző helyen szarjanak sünt.😂 Ja és akkor netto 58 ezer volt az első fizum az első helyen, a 2. hónap 85 ezer. Mikor megláttam mennyiért kínlódtam, hát könnyek szöktek a szemembe... Az uj helyemen nettó 120 ezerrel kezdtem pár hónappal később.
Lakásom (Bp 4.ker.) és munkahelyem (Bp 11.ker, állami szféra) közti távolság 15 km. Kocsival 30 perc BKKval 45 perc. Én olvasok a metrón és nem zavar.
Ha minden jól megy akkor fél éven belül a lakókerületemben lesz új munkahelyem. Kerületben belül BKK-val 20 perc elektromos rollerrel 10 perc lesz a menetidőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!