Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire messze laksz a...

1112 kérdése:

Mennyire messze laksz a munkahelyedtől, és mennyire lehet bírni?

Figyelt kérdés

Ami utat oda-vissza megteszel minden nap. Pl 1 óra 20 perc mennyire lehet leterhelő? Pl tudom, ez is egyénfüggő; és nem egyszerű megfogalmazni se annyira; de szóval, akinek van kedve, írja le, kérem ide.

Pl nagyon könnyen kibírható

nagyon könnyen és könnyen között kibírható

könnyen kibírható

könnyen kibírható és elviselhető között van

elviselhető

nagyon nehéz, nagyon rossz.

Nem muszáj pontosan ezt a sémát követni feltétlenül, ezek csak segítőpéldák, ilyen mankók, de aki tudja, akarja, írhatja máshogy is. Pl lehet az is, hogy akár valamelyik általam felsorolt fokozatot kihagyja. Vagy teljesen egyénit ír.

Ahogy jónak érzed; meg ahogy tudod. ♥

2023. márc. 22. 21:23
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
55%
Tömegközlekedéssel fél óra 1x átszállással. Nagyon kényelmes így. Nemrég költöztem, előtte 45 perc volt, de még ez a kis "nyert" idő is sokat számít. Remélem nem fogok rákényszerülni, hogy 1 óránál többet utazzak, azt érzem a lélektani határnak.
2023. márc. 25. 17:53
 32/35 anonim ***** válasza:
74%
Napi 4 órát utazom busszal közel 6 éve. Nagyon szeretem, bírom:). A légkör jó, a fizetés kevésbé.
2023. márc. 26. 06:39
 33/35 anonim ***** válasza:
71%

Budapesten belül:

fél óra oda fél óra vissza oké ennél több nem. Nem(csak) kényelmi szempont miatt, hanem pl késő este / éjjel vannak kerületek ahol én már nem szívesen kolbászolok és 23 órakor végzek sokszor szóval nem szívesen szállnék át és ácsorognék mondjuk az Örsön egyedül, de kinek mi.

2023. márc. 26. 08:39
 34/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm, mentek a zöldek. :)

Akinek eszébe jut még valami, írhatja még. :):)

2023. márc. 26. 16:54
 35/35 anonim ***** válasza:
71%
Néhány megálló villamossal. Gyalog is meg tudnám tenni az utat. Ezt nagyon szeretem.
2023. ápr. 4. 00:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!