Meddig lehet bírni egy olyan főnökkel akinek soha semmi nem elég, nem jó, mindig többet akar?
Ha jó idegeid vannak, nyugdíjig.
Tehát ha úgy tudod hallgatni, hogy közben az jár a fejedben, hogy ezek csak szavak, tehát nem tudnak hatással lenni rád. Viszont a fizetésedet minden hónapban megkapod, és ez viszont hatással van rád. :-)
Egy barátom pont ilyen helyzetben van. 5 éve dolgozik a cégnél, az elején beleadott apait anyait, mindent tudott, igényesen, jól dolgozott. De aztán kezdte látni hogy azok akik hiába adnak bele 100%ot még mindig színvonal alatt teljesítenek-de mivel benyaltak a főnöknek- feljebb lépnek, elkezdett lankadni a lelkesedése. Persze rögtön megjegyezték neki pedig még fele annyi erőből, fele annyi motivációval is jobban teljesített a többieknél. Ezt saját szememmel láthattam mikor én is ott dolgoztam. A barátom viszont őszinte lélek es elmondta a főnöknek hogy addig nem is fog beleadni 100%ot amíg nem értékelik úgy ahogy kell.
Azóta is a hülyék folyamatosan lépnek előre, és a barátom azóta is minden évben ugyanazt az értékelést kapja meg. Hezitál hogy keressen más munkahelyet, mert a munkát szereti csak a kollégákat meg az igazságtalan bánásmódot nem.
Hogy a kérdésedre válaszoljak, ember függő. Van aki 1-2 év után megunja, és van aki kihúzza nyugdíjig is akár.
Ismerős...
Hát engem elküldtek, ha nem rudtak már többet kisajtolni belőlem. Úgyhogy nem tudom, más hogy húzza ki így nyugdíjig?
Eléggé emberfüggő, - ki, hogyan képes túllépni a napi szintű terroron és partner-e a főnöke - abban, hogy csak dumál, de a háttérben elégedett.
A fejlődésre való igény támasztása még nem is lenne akkora probléma önmagában, - inkább a "Hogyan?"-nal szokott lenni a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!