Meddig lehet bírni a hajnali kelést? Évekig? 4-kor kelek. Este 9-kor már zombi vagyok.
Figyelt kérdés
Van aki ilyen korán kel?2023. márc. 7. 07:56
1/24 anonim válasza:
Hozzászokás kérdése. Vannak szakmák, ahol ez folyamatosan így megy. Önmagában a korai kelés nem káros, csak az alváshiány. De ha neked nem elég ennyi alvás, akkor miért nem fekszel le korábban?
2/24 anonim válasza:
Életed végéig, ha mindig ugyanekkor kelsz. Ugyanis akkor ez lesz a ritmusod. 9-kor meg tessék már csicsikálni.
Ami gyilkos, az a váltott műszak, amikor hétfőn akkor kéne kelned, amikor pénteken lefeküdtél.
3/24 anonim válasza:
Nem értem a gondodat: azt várnád, hogy ugyanaddig bírd az estét, mint aki 2-3 órával többet alszik? Teljesen reális, hogy pl. aki hatkor kel, az este 11-kor már nagyon fáradt.
4/24 anonim válasza:
Szerintem ez alapvető biológiai beallítottság is, én évek alatt sem tudtam hozzászokni az 5kor keléshez, valakinek meg ez teljesen alap, nem is extrém.
5/24 anonim válasza:
Nekem tízen X éve már alap hogy 4-5,óra között kelek. Először az iskola miatt most meg a gyerekek miatt. Nem okoz problémát.
6/24 anonim válasza:
Én meg 8ra is alig bírnék bemászni dolgozni, ellenben vígan dolgozom este, nem vagyok fáradt.
Szerencsére nem is kell korán kelnem.
7/24 A kérdező kommentje:
Reggel még nincs probléma, a délután nehéz, kávét meg nem tudok inni, mert akkor 11-kor sem alszom. Rettenetesen fáradt vagyok hétvégére. De ha többen írtátok, hogy hozzá lehet szokni, akkor csak sikerül.
2023. márc. 7. 08:26
8/24 anonim válasza:
Két évig keltem minden nap 3:45-kor, és kb. 11-13 órát dolgoztam napi szinten. Sokszor hétvégén is.
Ki voltam purcanva a végére.
9/24 anonim válasza:
Én mondjuk pont azt írtam, hogy számomra nem lehetett hozzászokni :D nem lehúzni akarom a többieket, csak ha te pl ilyen beállítottságú vagy, akkor lehet h neked sem fog menni, ennyi.
10/24 Tevenyereggyarto válasza:
Az egy dolog ,hogy mikor kelsz, de mikor fekszel? Mert oké ,hogy 4 órakor kelsz de nagyon nem mindegy ,hogy előtte 9 körül fekszel le vagy 12 körül. Ahogy már az 1-es is rámutatott az alváshiány a fő baj, nem a koránkelés. Koránkeléshez hozzá lehet szokni ha idejében lefekszel s ki tudod aludni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!