LEW VAN DE NINCS kérdése:
Szerintetek ez zombi ? Magyarországon ?
Figyelt kérdés
Az igaz történetem :
Ma hazafele jövet megláttam egy embert aki félig a bokor felé volt fórdulva és engem bámult. Amint közelebb mentem köszöntem,( ekkor persze nem sejtve semmit ) és nem köszónt vissza. Na jó mentem tovább persze kicsit gyorsítva. Ekkor láttam hogy utánam vánszorogva jön. Ekkor már futottam hazáig. És ennyi .
Ahogy kínézett :
-feketés szakatt ruhába volt
-kicsit barnás bőre volt
-fura volt az egész testtartása is
Kérlek írjatok választ.
És már hallotam ijen sztorikat amikröl még kép is készűlt Kínába.
De nem gondoltam hogy Magyarországon is vannak ilyenek !
2022. nov. 17. 16:44
A kérdező szavazást indított:
te biztos hogy zombit láttál
te lehet hogy zombit láttál
te nem láthattál zombit
zombik nem léteznek
lehet zombi apokalipszis lesz !!!!
29 szavazat
4/13 anonim válasza:
Vagy reszeg. Ejszaka az ablakbol az ut masik oldalan olyan csavot lattam, hogy ekuszom azt hittem, jon az apokalipszis. Siman az uttesten is atjott, korul sem nezett. A jarasa is fura volt. A ruhaja is hagy kivetnivalot. Aztan persze csak egy reszeg hajlektalan volt. Mikor erre az oldalra ert, nem sok hianyzott, hogy a kocsiknak is utkozzon.
5/13 anonim válasza:
Elszívott egy WD40-es cigit és átváltozott. 😂
8/13 anonim válasza:
Szerintem egy csövest láttál, aki a kisdolgát intézte a bokornál, de te annyira bámultad, hogy zavarában lepisilte a gatyáját.
9/13 anonim válasza:
10/13 anonim válasza:
Igen, zombi volt, vagy csak be volt állva mint a gerely.
Miért futottál hazáig?🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!