Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Normális, hogy nem szeretek...

Normális, hogy nem szeretek beszélgetni a kollégákkal?

Figyelt kérdés

Mármint az ilyen kommersz beszélgetések lefárasztanak és nem igazán tudok bekapcsolódni. Vagy nincs olyan világmegváltó hozzászólásom a témához, amit mások ne mondtak volna el.

Így legtöbbször csendben vagyok, ez gáz?

2024. febr. 28. 02:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%
Teljesen normális, és nem értem itteni válaszolókat, hogy arra buzdíanak beszélgess, akkor is ha nem akarsz. Ha nem akarsz ne beszélj. Ne legyünk már ennyire szolgalelkűek, hogy azért beszéljek felesleges baromságokról, hogy a kis mimóza lelkű emberek nehogy megharagudjanak, vagy ellenségnek nézzenek. Bánja a f@szom.
2024. febr. 28. 08:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
11: Csak akkor van gond, ha emiatt elkezdenek mobbingolni, rá akarnak provokálni, hogy felmondj. Nagyon nem mindegy, hogy milyen munkahely, mennyire tanult emberekkel.
2024. febr. 28. 09:10
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok. Igaz sajnos elég zárkózott vagyok, így utálok a magánéletemről csevegni egyébként is. De ahhoz sincs kedvem, hogy elmondjam hogy hogy aludtam vagy mit csináltam munka után. Feleslegesnek érzem ezeket a dolgokat megosztani másokkal. Gyerekem, férjem nincs. Tök unalmas az életem. Nincs miről mesélnem.

Viszont látom másoknak olyan könnyen megy, hogy a semmiről is elbeszélgetnek.

2024. febr. 28. 09:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!