Ha 31 éves vagyok, és még sose volt munkahelyem, akkor áshatom magam, vagy lehet esélyem elhelyezkedni dolgozni?
#19: talán azért, mert egyáltalán rábólintasz egy próbanapra. Normális munkahelyen nincs próbanap sem: van állásinterjú, meg van próbaidő.
Kíváncsi lennék, milyen munkahely az, ahol próbanappal szivatják az embert, de van olyan elvetemült, aki ismerősét szivatja azzal, hogy felveszi...
Jaj, kérdező, hogy oda ne rohanjak, történt pár szar dolog az életedben? 🤦 Kiében nem?! A többség mégis túlteszi magát rajta, kér segítséget, és nem sajnáltatja magát.
És mégis mi a szakmád? Kifogásgyártásból nem lesz pénzed és szégyen, hogy anyádékon élősködsz.
Remélem nem irigyled azokat, akik külföldön a tengerben lógatják a lábukat, te pedig otthon döglesz a négy fal között.
Suli után 8 hónapig nem volt munkám, már az is rosszul érintett. Nemhogy 10 éven keresztül...
Én akkor a munkaügyibe jelentkeztem. Megpróbáltam mindent. Keleten élek én is. Tudom milyen rossz a helyzet erre, de te nem egy-két éve vagy otthon. Ennyi idő alatt tanulhattál volna valami másik szakmát, sőt, nem is egyet.
Mindenki életében történnek rossz dolgok. Az enyém se szuper, lelkileg borzasztó rosszul vagyok, mégis dolgozok, mert muszáj.
Szégyellném, ha a szüleimtől kérnék pénzt bármire amit meg szeretnék venni a boltban.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!