Davidov7 kérdése:
31éves vagyok és még nem volt barátnőm, Szerintetek még összejöhet?
Figyelt kérdés
2022. aug. 20. 20:56
1/22 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy miért nem volt.
2/22 anonim válasza:
Ameddig feláll addig bármi összejöhet
3/22 anonim válasza:
Nem attól fog összejönni ha megkérdezed a gyakorin. Tegyél érte ezen a ponton már muszáj, nem fog magától jönni.
4/22 anonim válasza:
Persze. Bátyám 36 évesen esett át ezen. Azóta két kisfiú apukája. De azért ismerkedj, mert a sült galamb ritkán repül a szankba általában.
5/22 anonim válasza:
Már kicsi az esélye. Esetleg ha nagyon különleges ember vagy és fülig beléd zúg valaki és meg szerez magának. Ha rajtad múlik, akkor nem. Azt se tudod mit kell csinálni egy nővel, ráadásul 31 évesen,hogy mernél már így kezdeményezni? Hogy tudnád elcsábítani?
6/22 anonim válasza:
Miért ne tudna mit kell csinálni egy nővel. Nyilván látott már ilyen jellegű filmet. Ez tök hülyeség.
7/22 anonim válasza:
6 os, aki még 31 évesen nem volt nővel elhiheted, hogy fel sem tudná állítani ha oda kerülne nem még hogy be is cserkészni.
8/22 anonim válasza:
6-os vagyok és egyben a 4-es is. Mint írtam, a bátyám 36 évesen lett felavatva. 😃 Hidd el hogy nem egy azomtudomany a szex, túl van ez egy kicsit lihegve szerintem.
9/22 anonim válasza:
Mi az amit teszel annak érdekében, hogy legyen?
10/22 anonim válasza:
Semmit, még ma is otthon ül. Esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!