Miért érzem úgy, hogy soha nem fog sikerülni?
Figyelt kérdés
Ma történt az, hogy a 30. helyről utasították vissza a munkahely jelentkezésem. Kb 10 alkalommal voltam interjún, amire úgy gyakoroltam, mintha az életem múlna rajta, de mindig mást választottak. Kezdem elveszteni a reményt, hogy eggyáltalán el fogok- e tudni helyezkedni. Még tanulok az egyetemen 20 éves vagyok, de nem volt még olyan munkám, amit hosszú ideig tudtam volna csinálni, mert volt ami határozott idejű, pár hónapos szerződés volt, volt olyan mumkám ahol az első betanulónapon elküldtek, mert nem voltam elég jó és volt olyan munkám is, ahol már gyomorgörcsel mentem be és akkor telt be a pohár amikor már konkrétan összeomlottam. Szóval ezek a munkahelyek, mind benne vannak az önéletrajzomba munkatapasztalatként, de egyszerüen nem kellek munkaerőnek. Sajnos nem Pesti vagyok ezért még kevesebb lehetőségem van. Mit tennétek a helyemben?2024. febr. 22. 15:39
11/16 anonim válasza:
10-es, csak a valóságot írtam le. Aki valóban akar dolgozni, az talál munkát.
12/16 anonim válasza:
Ez mindenkinek nehéz, nem ritka a százas szám e téren sokaknál. Nyugi.
14/16 anonim válasza:
#1 Roma férfi. Van olyan, hogy pszihológia rasszizmus, de ezt képzetséggel lehet legyűrni. Mint a nöknél. Egyetemre kell menni.
15/16 anonim válasza:
Szia lehet már nem aktuláis de hasonlóan vagyok én is volt régebben egy egész nyaras munkám de ezen a nyár csak egy 2 hetes munkám volt 1 napos azóta se sikerült az áruháznak válszolni mikor mehet már (2hete lassan)
De nem adom fel holnap megyek körbevezetésre hátha ez már sikerül suli mellett
Ami engem elkeserített\t hogy már suli vége óta próbálok rendsen munkát találni de nem megy mert egyszerűen nem hívnak be csak az elutasító telefon vagy email és otthon ez nagyon hangsúlyozzák szóval remélem így nyár végére ez már összejön
16/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Egy mis helyzetjelentés. Lett munkám, ráadásul a szakmámban. Most már lassan 3 hónapja dolgozom ott és eddig, elégedettek velem. Köszönöm a sok segítséget.
aug. 24. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!