Volt már olyan, hogy a főnököd érzelmi zsarolással próbált hirtelen túlórára kötelezni vagy szabadnapodon berendelni?
Tehát, hogy az utolsó pillanatban szólt, hogy bent kellene maradni tovább. Vagy a szabadnapodon felhívott, hogy be kellene menni. És te nemet mondtál, erre ő elkezdett manipulálni, próbálta telebeszélni a fejedet. Hogy cserbenhagyod a céget, ha nem maradsz bent/mész be. Óriási probléma és fennakadás lesz, anyagi kárt okozol, meg nem vagy igazi csapatjátékos. Esetleg konkrétan fenyegetett, hogy akkor nem tudja garantálni, hogy még sokáig ott dolgozhatsz.
Ha volt, hogy reagáltál?
Volt ilyen, hogy fölhivott azzal hogy van 5 percem beerni vagy nem kell többet mennem, de kinevettem azzal hogy a török tengerparton süttetem a hasam es nem fizet eleget azert hogy mindent eldobjak a nyaraläs közepen es hazarepüljek csak azert mert nem tud beosztäst irni. Mondjuk a välaszban be cc-ztem a hely fönöket is, csak hogy erezze a törödest. Nem rugott ki, viszont nem hosszabbitottam meg a szerzödesem amikor lejärt es azon ugy besertödött hogy a szerzödes lejärtäig nem szolt hozzäm... a több evtizedes pälyafutäsa alatt en voltam az elsö fecske aki nem volt hajlando hosszabitani vele mert egy taplo volt...
Pär eve hirdettünk egy posztot ahova az egykori fönököm jelentkezett es lätni az arcät ahogy elkepedt hogy en lennek a fönöke... :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!