Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyi idő volt a legtöbb...

Mennyi idő volt a legtöbb amit utazással töltöttél a munkahelyedre?

Figyelt kérdés
...ha sok időbe telt az utazás, hány hónapig/évig bírtad?
2024. febr. 12. 22:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10%
Nem vagytok normálisak #4 és #5
2024. febr. 13. 07:11
 12/19 anonim ***** válasza:
58%
2x1 óra autóval, 2 évig csináltam
2024. febr. 13. 07:49
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
11. Mert?
2024. febr. 13. 09:17
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ajtó becsukástól munkahelyig 2 óra, majd 2 óra vissza. Fél évig csináltam, Covid volt, örültem, hogy egyáltalán volt munkám.
2024. febr. 13. 09:28
 15/19 anonim ***** válasza:
60%

Bő 40 perc oda és 40 vissza, Budáról Pestre. Utáltam, már 3 hét után kiégtem tőle, de azért még maradtam további 2 évig. A kosz, a mocsok, a hajléktalanok, herbálosok tobzódása, a húgyfoltos aluljárók képe a mai napig undorral tölt el, hacsak visszagondolok. HO-t hírből sem ismerték, aztán nagy nehezen kaptunk heti 1-2 napokat, ami már nem sokat ért. Mai ésszel autóval, vagy még úgy se vállalnám ezt be.

Aztán, már a COVID után, volt olyan munkahelyem is ahol 180 km-re volt tőlem a telephely, vagyis én költöztem el azóta. Nagyon bíztam benne hogy újra beüt a krach és mindenkit hazaküldenek, ami nem történt meg. Általában helyben aludtam és úgy oldottam meg a bejárós napokat, így csak havi 1-2× kellett megtennem a 3 órás utat, de így is fájt.

2024. febr. 13. 10:28
 16/19 anonim ***** válasza:
80%

Amíg Pesten éltem (születésemtől kezdve) mindig is Pesten dolgoztam. Volt olyan munkahelyem, hogy Pest egyik végéből a másikba kellett járnom, az napi 3-4 óra utazás volt, több átszállással, gyűlöltem. Aztán volt olyan is, hogy közelebb találtam munkát, ott fél óra alatt bent voltam a cégnél, ami nem rossz, illetve nem lenne rossz, ha nem egy kerületen belül lett volna ez. Annyira szar volt a közlekedés, hogy csak úgy tudtam tömegközlekedéssel eljutni a munkahelyemre, hogy a busszal, ami járt oda, megkerültem az egész kerületet, ezért sokszor inkább legyalogoltam az a 3 km-t.

Most, hogy vidékre költöztünk, nagyon messze van a munkahelyem, de ennek is megvan az oka. Hiába kerestem én itt a környéken, nem találtam munkát, illetve találtam volna, de fele annyit fizetnek. Így inkább olyat kerestem, ahol van lehetőség home office-ra. Reggel 2 óra be és délután kb. 2,5 óra vissza. Viszont ezt csak heti kétszer kell megtennem. Az első pár hét kínszenvedés volt, most már kezdem megszokni és a home office mindenért kárpótol. Hozzáteszem, egyáltalán nem vagyunk messze Budapesttől, Pest megyében; nagyjából másfél óra alatt beérnék vonattal, de a településünkön nincs vonat, így a helyi járattal kell kimennem a vonathoz, ami viszont óránként jár.

Írhatnám, hogy sosem csinálnám hétfőtől péntekig, de sosem tudhatom, hogy mit fog hozni az élet és mire leszek rákényszerülve. Tehát azok, akik itt nagy mellénnyel dobálóznak, hogy aki ingázik, az idióta, gondolkodjon el ezen.

2024. febr. 13. 10:56
 17/19 anonim ***** válasza:

Maga az út 70 perc lett volna, de vonat járt amit ha lekések akkor félórát kések a munkából. (Félóránként járt a vonat)

Ezért 90 perccel munkakezdés előtt elindultam már otthonról.

A pályaudvaron reggeliztem unalmanban amíg vártam a vonatot.

1 hónap után felmondtam, nem hiszem, hogy ezt így hosszú távon bírni lehet.

2024. febr. 13. 11:21
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Oda vissza 3-4 óra. Meg mellé a sok késés, vonat kimaradás. 2x2 évig kb.
2024. febr. 13. 12:44
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nem a kiemelkedően sokat utazók táborát gyarapítom, a leghosszabb napi 2*30 perc volt (10 perc bicikli a buszmegállóba+20 perc buszozás). Két évig dolgoztam ott.

Az összes többi munkahelyemre max. 15 perc alatt beértem gyalog, vagy 5-10 perc kocsival.

2024. febr. 13. 20:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!