Mennyi idő volt a legtöbb amit utazással töltöttél a munkahelyedre?
Figyelt kérdés
...ha sok időbe telt az utazás, hány hónapig/évig bírtad?2024. febr. 12. 22:23
1/19 anonim válasza:
3 óra oda és vissza, az kábé 6 óra. vidékről budapestre.
homeofficeban dolgozok :D
2/19 anonim válasza:
Nekem nem sok kb. 25 perc, én úgy vettem észre, hogy a magasabb pozícióban lévők rugalmasabbak vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy egy magasabb pozícióért az emberek egy része képes ingázni. Az egyik felettesem 90 km-ről járt, ami autóval is több, mint 1 óra és nyilván vissza...
3/19 anonim válasza:
Oda- vissza, 3-4óra.
Kb 2 évig bírtam.
Most össz.- vissz.1óra
4/19 anonim válasza:
1-1,5 óra Pesten belül tömegközlekedéssel.. 4. kerből a 18.-ba.
5/19 anonim válasza:
4 óra összesen per nap, és kb 15 éve csinálom.
6/19 anonim válasza:
Nekem is napi 4 óra, és en is kb 15 éve. Kb pont mint az utolsó.
7/19 anonim válasza:
2*45 perc de van homeoffice.
Most kezdtem.
8/19 anonim válasza:
Egy alkalommal - nagyjából - 75 perc alatt sikerült a békávénak elszállítania Újpestről a Keleti-pályaudvarhoz!
- Ennyi idő alatt 20-as ikreket szülnek meg szerencsésebb testi adottságú nők!
9/19 anonim válasza:
Mennyi homeoffice-os
Jó nektek
Csak tudnám hogy lehet ezt elérni
10/19 anonim válasza:
Oda-vissza 3 óra, ami röhej, mert agglomeràcióból jártam Pesti munkahelyre. (Úgy számoltam, hogy lakásajtó becsukástól munkahely ajtón belépésig. Busz, metró, villamos, nagyon elég volt.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!