Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kedves vevők, miért csináljáto...

Kedves vevők, miért csináljátok ezt?

Figyelt kérdés
Egy egyszemélyes kicsi cukrászdában dolgozom és rengeteg vevő bejön, megveszi a legolcsóbb terméket, borravalót nem ad vagy keveset, ker még csapvizet, kavetejszínt, wifi kódot és hasonló ingyen dolgokat, azonnal elfogyasztja, majd a telefonját nyomkodja vagy traccs partizik, ha többen vannak és bent ülnek min. 1 órát, hihetetlen, hogy nem zavarja őket, hogy mindent hallok, mindent látok és ők is engem, ráadásul miattuk mosdóba menni és ebédelni sem tudok, ha pedig szólok, hogy bezarnek arra a 3 percre, akkor nekik áll feljebb...

2024. febr. 7. 16:20
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
30. /ennek eldöntését saját fantáziádra bízom :)
2024. febr. 7. 17:24
 32/37 anonim ***** válasza:
69%

31: Gondolom akkor a kávé.

De a másik módon is értelmes. Ha egy étterem mellett van egy kocsma, akkor jogos az elvárás, hogy iszogatni inkább oda menjenek.

2024. febr. 7. 18:23
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Neked olyan cukrászda lenne ideális, ahol csak elvitel van, vagy maximum egy könyöklő az állva fogyasztáshoz. Ismerek ilyen cukrászdát, de ott nincs ilyen kifejezetten csak kiszolgálós munkakör, hanem bent a sütödében meg a raktárban dolgozik mindenki, és ha valaki bejön, akkor egyikük, aki erre ki van jelölve, az kiszalad a pulthoz kiszolgálni.
2024. febr. 7. 19:02
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

"Kedves vevők, miért csináljátok ezt?"

-Mert te vagy értünk, és nem mi érted.

Érted?

-Mert ha mi nem lennénk, nem lenne munkád abban a cukiban.

Azt viszont én szeretném tudni, hogy miért is dolgozol ott?

2024. febr. 7. 20:39
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

A vendéglátózás, mint a jelen példa is mutatja, nem való mindenkinek.

Illetve... Cukrászdában, a helyben fogyasztásnál pont, hogy nem arról van szó, hogy rekordsebesen betömjük a sütit, aztán már állunk is odébb.

2024. febr. 7. 20:48
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
35: Alapvetően egyik vendéglátóipari egységben sincs arról szó, hogy kötelezően gyorsan kell fogyasztani, és koccolni.
2024. febr. 7. 20:55
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Cukrászda azért van, hogy beüljenek sütizni oda az emberek. Ha elmegyek egy ilyen helyre én is jobban szeretem ott helyben elfogyasztani. A szünet idődet meg a főnököddel kell megbeszélni, hogy találjatok rá valami megoldást. Ha meg sos mosdóba kell menni, szerintem megértik a vendégek, hogy sürgős. Mindenki emberből van.

Turizmus-vendéglátásban dolgozok. Nálam is volt, már hogy hosszú sor állt és ki kellett mennem. Mondtam nekik, hogy bocsánat de sürgősen ki kell menni és nem problémáztak.

2024. febr. 8. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!