Öngyilkosságba kényszerít a munkahelyem, úgy érzem itt a vége az életemnek, nem akarom ezt tovább, nincs erőm se energiám ehhez. De nem mondhatok fel, mert kirakja anyám a szűröm a híd alá. Mik az opcióim?
Figyelt kérdés
Másfél hónapja dolgozom az új helyen, de már elegem van. Elegem van, hogy minden nap 6-kor kelni kell és rohanni a 6:30-as vonathoz, majd BKV ami felér 8-ra. Elegem van, hogy 16:45-kor végzem és rohanhatok a 17:15-ös vonathoz, amivel 18:30-ra érek haza. Munka után nincs semmihez sem energiám, csak bámulni a falat 3 órán át. 22:00-kor meg fekvés, mert különben később feküdve zombi vagyok munkahelyemen. Elegem van, hogy egyedül kell vinnem egy egész minisztériumot informatikusként, mert minden kollégám felmondott, mert sz*r a munka. És nem tanított be úgy igazán senki, tehát folyamatosan csak kapkodom a fejem, hogy mit és hogy kéne. Túl nagy a stressz, túl sok a felelősség és nem tudok teljesíteni mert sok a munka és mind nehéz a sok bürokratikus könyvelés és adminisztráció miatt, meg a rossz-őskövület technológia miatt, de lesz*rni meg nem tudom a munkát, mert a kormányzatban olyan nincs, hogy nem lehet valamit megcsinálni időben. Főleg ha a miniszternek kell valami SOS, ami nagyon sokszor megesik. Elegem van, hogy 5 percenként csörög a telefon mert mindenkinek nagyon sietős a saját baja. A fizetésem nem igazán lenne elég semmire, ha esetleg el akarnék otthonról költözni. A hobbimat képtelen vagyok csinálni, hétvégén csak feküdni van energiám, úgy érzem magam mint egy rabszolga. Ténylegesen elgondolkodtam az öngyilkosságon, úgy érzem túl érzékeny és mentálisan gyenge vagyok ehhez a patkányverseny világhoz.jan. 29. 19:09
43/50 anonim válasza:
Szia! Hogy bírod azóta? Vagy sikerült váltani?
44/50 A kérdező kommentje:
Nem sikerült. Ma komolyan elgondolkodtam, hogy feladom, amikor este 7-re értem haza.
febr. 29. 21:50
45/50 anonim válasza:
Nagyon sajnálom és megértelek. Decemberben én is hasonlóan dolgoztam, fel is adtam. Szerencsére találtam mást,de az utazást leszámítva ugyan úgy nincs életem.
47/50 anonim válasza:
Mi lett végül?
Biztos rossz lehet sikerült megoldást találnod?
Tízen hetesnek nincs igaza nem minden a pénz,ha nem szereti a szakmát és az állását akkor nagyon rossz és nincs az a pénz amiért megéri.
48/50 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1278..
Tovabb megy a szappanopera, most mar külföldön van.
Es meg van 20 masik kérdése.
50/50 anonim válasza:
Hat pedig ennel csak nehezebb lesz meg tobb dolgod lesz ha lelepsz otthonrol. 8 ora konnyu fizikai melo nem veszes, siman belefer melle edzes, csajozas stb. Ha nem elsz melette ugy nincs sok ertelme es unalmas semmilyen elet. 13 ora mellett is rengeteg dolgot csinalok h erezzem h elek. A melo cdak melo, h legyen penz. Az elet elotte meg utanna tortenik 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!