Öngyilkosságba kényszerít a munkahelyem, úgy érzem itt a vége az életemnek, nem akarom ezt tovább, nincs erőm se energiám ehhez. De nem mondhatok fel, mert kirakja anyám a szűröm a híd alá. Mik az opcióim?
1-es vagyok. Azért kérdeztem, hogy mennyi idős vagy és első munkahely-e, mert valahogy sejtettem, hogy még fiatal lehetsz és nem túl tapasztalt. Amit leírsz, az nagyon sok ember mindennapja, nem is hinnéd, hányan élnek így.
Tudnék hozni saját sztorit bőven, de inkább adnék pár tanácsot.
Tűzz ki egy célt, pl hogy elköltözhess otthonról, gondolj minden nap erre. Utálod a helyzetet, de máris van miért csinálnod. Ha sikerül akár egy szobára összegyűjtened, költözz Pestre. Máris meg lenne oldva a korán kelés stb, illetve ha már a városban laksz, könnyebben találsz másik munkát.
Nem cseszted el az életed, ennyi idősen még bármit elvégezhetsz, én pl még 30 felett is szereztem több szakmát.
Én pl bölcsészként végeztem, még rosszabb helyzet volt, mint neked, majd elköltöztem, szenvedtem sokat de megtanultam új dolgokat és mára minőségbiztosítási csoportvezető lettem.
Nincs lehetetlen ennyi idősen! Hajrá
Bízom benne, hogy az öngyilkosság dolog túlzás volt.
"Ez aranyosan hangzik Gipsz Jakab és társa kkv-nál vagy IT KING multinál, de ez a kormányzat. Annyit kell beletenni amennyit elvárnak, még ha meg is szakadok. Olyan nincs, hogy valamit nem tudsz megcsinálni mert nem bírod"
. Hú, de nagy az arcod... évek óta dolgozom IT területen ezzel a hozzáállásal, voltam multinál, banknál, kisebb cégnél is stb. És képzeld, nincsenek öngyilkos hajalmaim, sőt, minél inkább elsajátítom ezt a hozzáállást, annál jobban érzem magam, és annál hatékonyabb is vagyok a munkában, mert a megoldást látom, nem a problémát.
Meséld már el, mi történik, ha nem így teszel? Kirúgnak? Amikor nincs rajtad kívül senki?
"Jah, sajnos ezt nem lehet bemesélni az ottani 1200 kormánybiztos, miniszter, EU referens és társainak."
. De miért kellene bárkinek bemesélni? Nem érzed, hogy fordítva ülsz a lovon? Neked be lehet mesélni, hogy többet kellene teljesítened, de fordítva nem működik?
Meg mi ebben a bemesélés a minisztérium felé, ha ez a valóság?
Kezdem azt érezni, hogy AI Bazsi tért vissza új szerepben...
Lusta vagy és az önsajnálattól nem látsz az orrodnál tovább.
Olyan szakmád van amivel anyagi gondjaid nem lesznek ha nem vagy teljesen tök hozzá, ha ilyen sz.r akkor keress másik helyet.
Önsajnálat helyett szedd össze magad és örülj neki hogy nem egy raktárban vagy egyéb csodás helyen kell dolgoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!