Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Csak azért nem öltem még meg...

Csak azért nem öltem még meg magam, mert nem tudok olyan módszerről, ami gyorsan és viszonylag fájdalommentesen végezne velem, és könnyen hozzájuthatok az ehhez szülséges eszközökhöz. Más is érez így?

Figyelt kérdés

Utálok élni. Semmi értelmét nem látom, korcs a világ. Nem mondom, vannak benne szép dolgok, események, emberek, de úgy érzem ezek már nem tudnak boldogságot okozni. Nem tudok már örülni a kis dolgoknak sem. Már nagyon régóta nem az van, hogy vannak szomorú pillanataim, de amúgy elvagyok, hanem pont fordítva. Néha van egy-két jó pillanat, de az esetek többségében csak szenvedek. Ha bármit kell csinálnom, bárhova kell mennem, alig várom, hogy vége legyen. Teljesen középszerű vagyok, egy mellékszereplő. Nem mondom, hogy nem lennének emberek akik nem sajnálnának ha elmennék, főleg a szűk családom, de már ez sem tud igazán érdekelni. Az igazság az, hogy lehet nekik szükségük van rám, de én tökre ellennék nélkülük. Mérhetetlenül önző vagyok, undorító. Semmit nem teszek hozzá a társadalomhoz, egy felesleges láncszem vagyok.

Utálom ezt az állapotot.

2020. nov. 2. 20:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
+1
2020. nov. 2. 20:33
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Miert hiszik azt hogy a halál garancia barmire? Lehet utana sokkal rosszabb vár muhahaha
2020. nov. 2. 20:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szomorúan veszem észre hogy más is hasonló állapotban van mint én :(
2020. nov. 2. 20:42
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam így, mondjuk önzőnek soha nem éreztem magam, de a többi nagyjából igaz volt rám is. Én sem tudtam semmi biztos módszert, féltem, hogy rosszul sikerülne a dolog. Aztán elmúlt ez az állapot.
2020. nov. 2. 20:48
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg ez vagyok
2020. nov. 2. 20:55
 6/14 anonim ***** válasza:
41%

Nem lehetséges hogy az ilyen emberek mint te, be vonzátok a sok magativ energiát?!

Mindenkinek van , volt , vagy lesznek rossz események az eleteben.

Nekem is volt :(

2020. nov. 2. 21:08
 7/14 anonim ***** válasza:
33%
Egy üveg tömény, elfogyasztva valami kietlen részén síneken. Egyszer csak jön egy vonat.... Igazából ilyenkor a mozdonyvezetőt sajnálom.
2020. nov. 2. 21:53
 8/14 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Épp ezért se tettem meg még meg 1 gyáva alak is vagyok hozzá
2020. nov. 2. 22:33
 9/14 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? fiú vagy vagy lány?
2020. nov. 3. 16:29
 10/14 anonim ***** válasza:

Szia,

Itt egy olyan kérdés, amiben hasznos válaszok vannak, amik segíthetnek, ha van egy kis időd olvasni :

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

2020. nov. 3. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!