Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgoznál 50 ezer forinttal...

Dolgoznál 50 ezer forinttal többért 1 műszak helyett 3ban?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk a lakhatás megoldott akár milyen áron, színvonalon,de vállalható, akkor dolgoznál garantált bérminimum helyett 50 ezerrel több pénzért 3 műszakban?

Vagy 250 helyett 300 ezerét? Megér ennyi a 3 műszakért, az összevissza életritmusért,az egészségre gyakorolt káros hatásáról nem is beszélve?

Mi az a minimum havi fizetés amikor váltanál ezért a plusz 50 ezerért és mikor nem éri már meg feladni az egymüszakos munkarendet?

#munka, munkahely #munkarend, műsza,k három műszakos munkarend #fizetés, garantált bérminimum
jan. 28. 04:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt!
febr. 1. 10:23
 12/24 anonim válasza:
100%
Én pont most váltottam munkahelyet mert távol esett tőlem a munkahely,a lényeg,hogy 2 munkahely is felvett,2 napom volt dönteni. Az egyik 7-ből 6 nap napi 6 órában és 3 műszak 7-ből 5 nap 8 órában és néha szombat,tehát óraszámban lényegében ugyanaz. Pontosan 96.000 ft-tal kapok majd kevesbbet,de inkább beosztom a pénzt mint 1 nap éjszakát is kelljen menni.
febr. 3. 14:13
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan típus vagyok, hogy semmi pénzért nem mennék 3 műszakba és nem tenném tönkre magamat. Még a kettőt is meggondolnám, határozottan nem szívesen járnék reggel 6 órára. A fél 8 is kínzás. Inkább szerény fizetéssel egészséges-stabil életritmus.

35/F

febr. 6. 09:17
 14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem gondoltam, hogy ilyen sokan vannak a 3 műszak ellen. Nyilván a pénz és a kényszer nagy úr, de ára is van a több műszaknak. A kettő talán még vállalható, de a 3 az már kemény. A garantált bérminimum nem sok mondjuk ki, de 50 ezer plusz egyéb juttatások megérné a 3 műszakot? Nem vagyok benn biztos, de volt aki ajánlotta nekem. Meg ugye van előre lépési lehetőség. De árufeltöltőnek vagy gyári szalagon dolgozni az 3 műszakban.... keménynek kell lenni hozzá.
febr. 6. 23:11
 15/24 A kérdező kommentje:

4? A GONOSZ talalta ki úgy hogy csak a zs és a c dolgozhat a 3,4 műszakban.

Na ezt nem értem!

6, pedig egy misi már elgondolkodtató. Mondjuk az embernek nem nagyon van élete 3 műszakban.

7, nagyon szerencsés vagy. Mivel keresel ennyit ha megkérdezhetem.

febr. 6. 23:14
 16/24 A kérdező kommentje:

Mindig az jár a fejemben, hogy a 3 műszak nem kizsákmányolás?

Értem, hogy vannak munkakörök ahol enélkül nem megy. De egy gyárban vagy árut feltölteni tényleg elengedhetetlen? Nem lehet másképp szervezni a munkát?

febr. 6. 23:16
 17/24 anonim ***** válasza:

Vegyük csak a 2 műszakot és 50-ezerért még nem mennék. Az az 50-E kiesés még mindig megéri a stabil ritmusomat és szabadidőmet. Emellett vannak olyan munkakörök és cégek, ahol egy műszakban is például 200-ezerrel többet kapnak az emberek. Tehát ahhoz viszonyítva sem éri meg így nézve.

35/F

febr. 7. 08:23
 18/24 anonim ***** válasza:
nem, inkabb kevesebb penz es valamivel tobb szabaddido
febr. 17. 14:48
 19/24 anonim ***** válasza:
semmiképpen, túl kevés
márc. 6. 00:18
 20/24 anonim ***** válasza:
nem tudnak annyit fizetni, hogy 3 müszakozzak...
márc. 6. 08:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!