Dolgoznál 50 ezer forinttal többért 1 műszak helyett 3ban?
Ha mondjuk a lakhatás megoldott akár milyen áron, színvonalon,de vállalható, akkor dolgoznál garantált bérminimum helyett 50 ezerrel több pénzért 3 műszakban?
Vagy 250 helyett 300 ezerét? Megér ennyi a 3 műszakért, az összevissza életritmusért,az egészségre gyakorolt káros hatásáról nem is beszélve?
Mi az a minimum havi fizetés amikor váltanál ezért a plusz 50 ezerért és mikor nem éri már meg feladni az egymüszakos munkarendet?
Én olyan típus vagyok, hogy semmi pénzért nem mennék 3 műszakba és nem tenném tönkre magamat. Még a kettőt is meggondolnám, határozottan nem szívesen járnék reggel 6 órára. A fél 8 is kínzás. Inkább szerény fizetéssel egészséges-stabil életritmus.
35/F
4? A GONOSZ talalta ki úgy hogy csak a zs és a c dolgozhat a 3,4 műszakban.
Na ezt nem értem!
6, pedig egy misi már elgondolkodtató. Mondjuk az embernek nem nagyon van élete 3 műszakban.
7, nagyon szerencsés vagy. Mivel keresel ennyit ha megkérdezhetem.
Mindig az jár a fejemben, hogy a 3 műszak nem kizsákmányolás?
Értem, hogy vannak munkakörök ahol enélkül nem megy. De egy gyárban vagy árut feltölteni tényleg elengedhetetlen? Nem lehet másképp szervezni a munkát?
Vegyük csak a 2 műszakot és 50-ezerért még nem mennék. Az az 50-E kiesés még mindig megéri a stabil ritmusomat és szabadidőmet. Emellett vannak olyan munkakörök és cégek, ahol egy műszakban is például 200-ezerrel többet kapnak az emberek. Tehát ahhoz viszonyítva sem éri meg így nézve.
35/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!