Lesz még valaha esélyem ennél a cégnél (multi) dolgozni?
Valóban, de mivel pályakezdő vagy és amúgy sincs tapasztalaod semmiben, konkrétan bármelyik céghez jeletkezhetsz.
Ha meg egy specifikus területen van 10en év tapasztalatod, szűkülnek a lehetőségek, hacsak nem akarsz a 0ról indulni.
Én vagyok a feketelistás, azóta nem írtam, az egy másik válaszoló volt.
Hogy miért kerültem erre a listára? Balul elsült interjús szereplésektől a vitorlásos pólóig hosszú a repertoárom :)
Újabb válaszoló vagyok, nem az előző.
Nálunk is volt feketelista, a következőkért: pasasnak online politikai botránya volt, ráadásul a mi cégünket is megpróbálta a facebookoon lejáratni. (Csak azt nem értem, minek jelentkezett ide dolgozni.) Aztán nődolgozó úgy gondolta, a kisgyereke munkaidőben végig ott rohangálhat a cégnél, mert nincs aki vigyázzon rá. Na ez se jöhetett többet. És ott a harmadik: jelentkezett, de az állást mégsem fogadta el.
Kérdező, mondjuk nálad nem volt korrekt a munkáltató. Mert full HO helyett 0% HO-t adni átb@szás.
Helló ismét, 14 vagyok. Hát, ha a vitorlásos póló a 10 fokú listán mondjuk 1-es erősségű, a totális beégés az exceles streszinterjún mondjuk 5-ös, akkor a tied max. 6...
Részemről a legdurvább egyébként talán az volt amikor egy év munkaviszony majd néhány hónap szünet után visszamentem egy céghez dolgozni majd próbaidő alatt másodjára otthagytam őket.
Na ez egy durva, egyértelműen feketelistás tett volt, közel tíz év eltelt azóta, a legutóbbi jelentkezésemre még így sem reagáltak. Kvázi jogosan, bár annak is megvan a maga története és oka, hogy én annó otthagytam őket.
A pólós eset meg pl. egész egyszerűen nevetséges. 30 fok árnyékban, webkamerás interjú, nyílván nem nyakig begombolt mandzsettás inget választok :D... raadásul a teraszomon ültem és még integettem is a szomszédomnak beszélgetés közben. Na ott eldurranhatott az agya az interjúztatónak de nem mutatta. Utána azt mondta a hr-es kiscsaj, bátran jelentkezzek bármi másra náluk. Hát, jelentkeztem is, csak válasz nem jött azóta se :)
Ne görcsölj ezeken, annyi de annyi cég van még. Ők voltak hülyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!