Lesz még valaha esélyem ennél a cégnél (multi) dolgozni?
Ennél komolyabb dolgokkal sem vágják el magukat emberek cégeknél. Pontos pozíciót nem írtál, de kevés olyan ág van ma Magyarországon, ahol túljelentkezés van. Egy cégnek manapság luxus elengedni “sértődöttségből” egy potenciális jó munkaerőt.
Amúgy meg mi a legrosszabb, ami történhet? Sztem jelentkezz újra. Max nem vesznek fel.
Nem valószínű, nem hallatszik törvényesnek. Persze míg nem látunk bele a belső folyamatokba, igazából csak tippeltünk.
Nyugodtan próbáld meg, semmit se veszítesz.
Én pedig úgy gondolom, hogy végleg elvágtad magad, engem sokkal enyhébb dolgok miatt tettek - gyaníthatóan - feketelistára.
Próbálkozni persze lehet, azzal semmit sem veszítesz. Esetleg - a hivatalosan nem létező - feketelistáról való lekerülésed idejét tologatod ezzel.
Én a helyedben máshol kezdenék kopogtatni.
Tanulj belőle, és például a HO-bejárás dolgot is kezeld nagyvonalúbban, ezzel őket is nagyvonalúságra készteted.
Mondok egy példát, bár nem ismerjük a konkrét sztorit. Ha blöfföltél volna magadnak egy közeli lakcímet, aztán ugy-ahogy (kiadó szoba, olcsó szállás, néha ingázás) megoldottad volna az első pár hónapot, akkor lenne egy jó kis munkahelyed. Próbadiő után úgysem erőltetik a bejárást sehol, ez csak a kezdeti keménykedés, HO-vadászok távoltartása.
#5 Milyen dolgokra gondolsz, amik miatt feketelistára kerültél?
Azért van bennem egyébként egy negyed centiméternyi remény, mert amikor először visszautasítottam, akkor ugye az első HR-es mondta, hogy a későbbiekben, ha úgy adódik, akkor jelentkezzek, de a második HR-es már vissza se írt. Egyébként azt is megértem, amit írsz, viszont kicsit bántó lenne, ha így működne a valóságban, mert pályakezdő lévén kerestem még a helyem, tapasztalatlan voltam.
Nem tudod, hogy miket csináltál, ami miatt esetlegesen feketelistára kerülhettél? Ezt általában tudni szokták.
Már a tavalyi interjún sem voltam teszetosza, mert különben szóba sem álltak volna velem, másrészt elképzelni nem tudom, hogy mi alapján sikerült teszetoszának titulálni, de lehet, nem is érdekel.
Ennyi energiát pazarolni egy apróságra, hogy vajon mit gondol rólad a hr-es aki már azóta 3 céget megjárt. Azt se fogják tudni ki vagy, te meg itt parázol ezen mióta.
Na ebből jött le, hogy teszetosza vagy.
Jelentkezel, ha érdekes vagy nekik hívnak. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!