Voltál valaha külföldön dolgozni?
Ha igen:
Hol?
Mit dolgoztál?
Hogyan jutottál ki?
Egyedül mentél?
Nyelvtudásod volt?
Hol és milyen volt a szállásod?
Mennyi ideig tartózkodtál ott?
Mennyi idős voltál akkor?
Miért hagytad ott,, jöttél haza?
- Voltam, 2x is, Ausztriában a párommal.
- Első helyen konyhai kisegítő voltam (de igazából mindent mi csináltunk párommal), második helyen szobalány.
- Úgy jutottam ki, hogy osztrák álláshirdetésekre pályázgattunk, és mikor jött olyan ajánlat, ami tetszett, akkor összepakoltunk és elindultunk (először mikrobusszal mentünk ilyen háztól-házig szállítás keretei között, másodszor saját autóval).
- Párommal mentem.
- Középfokú nyelvvizsgám és nyelvtudásom volt akkor, talán kicsit kevesebb, és a helyi nyelvjárást is meg kellett szokni.
- Hotelben dolgoztunk, ott volt szállásunk, egyik helyen egy hotelszoba, másik helyen egy apartman, mindkettő nagyon korrekt volt.
- Egy-egy szezont voltam kint (tavasz vége-ősz eleje).
- 24-25 éves voltam.
- Azért jöttem el, mert a szezon végén már nem volt annyi vendég, hogy a munkaadó alkalmazni akart volna minket (baráti viszonyban maradtunk).
Kamionos vagyok több mint 1 éve járom egész európát.
Angolba Spanyolba meg keletre ne menj. A többi hely az elfogadható. Fizetésről nem szeretnék nyilatkozni.
Egy svájci kukásautón 1 000.000 Ft körül keres
Egy osztrák vasgyári sepregető 5-600 ezret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!