Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Előfordul olyan hogy egy...

Előfordul olyan hogy egy futárt atrocitás ér a munkája közben?

Figyelt kérdés
Szóval pl házhoz megy aztán rá támadnak meg ilyenek, van ilyen?
2024. jan. 11. 12:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

6-os. Budapest belvarosaban felhaborito,h a futarok a jardan bicikliznek az uttest helyett. Foleg,h nem is jar ott auto.

Nem is csenget,h jon.

2024. jan. 11. 22:16
 12/19 anonim ***** válasza:
11. Nem vicc! Tudod miért? Mert a legtöbb külföldi, és ott lehet.
2024. jan. 11. 22:43
 13/19 anonim ***** válasza:
Ahol a leírt eset történt az egy lakótelep parkolós részén volt, nem járdán. Nem tudom mi ennek a pontos neve, de ilyen mindenki megy rajta rész. Lassan haladó autók, biciklik, gyalogosok. A futár meg magyar volt a külseje és a beszéde alapján is. Ettől még igaz, hogy sokszor mennek mint a meszes, de itt pont nem a futár volt a hibás hanem a blöki gazdája. Csak hát a futár nyilván felmérte hogy ő húzná a rövidebbet. Bár ki tudja, lehet a sok tekeréstől olyan izmos lába van hogy simán felrúgta volna a kopaszt.
2024. jan. 11. 23:01
 14/19 anonim ***** válasza:
Múltkor volt ebből valami balhé, hogy egy Pest megyei pizzéria (vagy kifőzde, nem tudom) kijelentette, hogy az adott település adott részére nem fognak teljesíteni rendelést, mert bántalmazták az egyik futárt a tudjuk kik.
2024. jan. 11. 23:11
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
14. BAG.
2024. jan. 11. 23:19
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok problémás egyén van az országban. Pl. a mi városunkban volt az az eset pár hónapja, amikor valaki elkötötte az egyik ételfutár járómotorú kocsiját.

Ezenfelül több olyan esetet is hallottam, amikor a futáron vezették le a dühüket az emberek, mert az pár percet késett, vagy rossz ételt készítettek nekik össze, vagy a csomag horpadt/sérült volt. Persze, a futár is hibázhat, de akkor sem rajtuk kéne levezetni az ilyeneket, és normálisan, emberségesen is meg lehet(ne) oldani a felmerülő problémákat.

Egyik gimis osztálytársam egy időben futárkodott, egyszer mesélte is, hogy összességében normális embereknek vitt ételt, de még úgy is bőven akadtak frusztráltak, akik beszólogattak neki a semmiért.

2024. jan. 12. 12:48
 17/19 anonim ***** válasza:
Haver sok éve a Family Frost-nál volt. Konkrétan volt pár falu, ahol nem álltak meg.
2024. jan. 12. 13:42
 18/19 anonim ***** válasza:

#15 ahh, akkor Bagon volt az, valamiért nekem az a Lajosmizse környéke rémlett. :)

5-ös válaszadó voltam

2024. jan. 12. 13:45
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
18. Ott IS! Tényleg!
2024. jan. 12. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!