Én nem hiszem, mivel a legtöbb ember örül, ha végre megjön a csomag! :)
2024. jan. 11. 12:21
4/19 anonim válasza:
C. környékekre kajafutárok nem is mennek. Pár éve volt egy riport, hogy valami városban viperát meg gázpisztolyt hordtak a futárok, a pizza és pénz tolvaj C.-k miatt.
De bármilyen futár kifoghat idiótákat. Vertek már el GLS-est, sérült doboz miatt.
Én diákként voltam kézbesítő, sokszor nem tudtam bejutni a postaládákhoz, mert nem engedtek be a lépcsőházba.
2024. jan. 11. 12:49
5/19 anonim válasza:
Biztos volt már rá példa, de azért nem hiszem hogy jellemző. A 4-es által említett ételfutáros esetre emlékszem én is, nem is olyan rég, 1 max 2 éve lehetett, és talán Lajosmizsén.
2024. jan. 11. 13:18
6/19 anonim válasza:
Én olyat láttam nemrég, hogy az utcán lett majdnem verekedés. A biciklis futár tekert ezerrel, a kopasz élet iskolájás meg póráz nélkül sétaltatta a hamis bitbullt. A kutya beszaladt a biciklis elé, az majdnem elesett emiatt morgott valami csúnyát, nem hallottam mit. A kétajtós szekrény csávó viszont hallotta és elkezdett ordítani hogy szálljon le a bicikliről mert összeveri. A futár megállt, szidták picit egymás anyját. Aztán mikor a szekrény tényleg megindult felé akkor inkább eltekert.
2024. jan. 11. 13:28
7/19 anonim válasza:
Szerintem nem célszerű konfrontálódni a futárral - feltéve, ha az ember még máskor is akar csomagot és épeszű ember tudja ezt... :)
Az már más kérdés, hogy vannak idióták is, de hol nincsenek?!
Mindenhol érhetik az embert atrocitások és ahhoz még futárnak sem kell lenned. Elég, ha csak kilépsz az ajtón vagy elmész a boltba.
Én inkább sajnálni szoktam a futárokat, mert elég monoton lehet napi 150-szer ki-be szállni a kocsiból, 20 kilós kutyakajákat cipelgetni, közben telefonálni, esőben, hóban vezetni, forgalomra is ügyelni, parkolni és másnap megint minden kezdődik elölről...
2024. jan. 11. 13:28
8/19 anonim válasza:
Én azt el tudom képzelni, hogy szegény ételfutáron veri le valaki, ha kihűlten kapta a pizzáját vagy nem azt kapta vagy nem úgy stb.
Szóval nem mind1, hogy milyen futár.
2024. jan. 11. 13:31
9/19 anonim válasza:
"a kopasz élet iskolájás" ez rohadt jó :DDD helyzetértékelés number1
2024. jan. 11. 16:44
10/19 anonim válasza:
Igen. Ételfutár veszekedett a c típusú pasassal, aki nem akart fizetni. Közben a többi c típusú kifosztotta az autót.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!