Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy órás ebédidő alatt mit...

Egy órás ebédidő alatt mit szoktak csinálni?

Figyelt kérdés

2024. jan. 6. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Telefonálnak:D
2024. jan. 6. 20:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Netezek, ha jól laktam vagy pihenek.
2024. jan. 6. 20:44
 3/8 Noren1989 ***** válasza:
100%

Már rég volt egyórás ebédszüncsim,

de amikor volt:

kiszaladtam a közeli boltba,

bezabáltam,

kollegákkal beszélgettünk,

esetleg ide írosgattam.

2024. jan. 6. 20:55
 4/8 Metionin ***** válasza:
100%
Ha otthonról vagyok, mint általában, akkor simán megfőzöm a kaját is és megeszem, vagy ha van kaja, akkor evés előtt vagy után berakok mosást, elmosogatok, szóval házimunkával haladok valamennyit. Bent az irodában kaja után még kávézunk meg dumálunk a kollégákkal de olyan is volt már, hogy nintendóztunk az egyik tárgyalóban.
2024. jan. 6. 22:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Komótosan megebédelek (volt egy idő, amikor olyan összevisszaság volt, hogy vagy 1 órás szünetem volt, vagy a másik véglet, amikor rendesen meg sem tudtam enni a kajám), utána netezek, beszélgetek a többiekkel, elmegyek egy kávéra.
2024. jan. 7. 01:32
 6/8 anonim ***** válasza:
23%
Hogy egy munkahely és munkakör leírásánál az szerepel, hogy egy órányi szünet van, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy egyben adják ki. Lehet, hogy mondjuk három szünet van, egy 10, egy 20 és egy 30 perces. Dolgoztam már ilyen helyen.
2024. jan. 7. 09:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Jobbat mondok, én nem is ebédelek egyáltalán :D Csak otthon szoktam enni vacsit. Úgyhogy én "elbújok" egy olyan emeleten, ahol nincsenek ismerősök és leülök telózni.
2024. jan. 8. 14:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Miért nem hasznos a 6-osom?🤔
2024. jan. 8. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!