Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van olyan munkahely ahol az...

Van olyan munkahely ahol az ebédidőre is jár a fizetés?

Figyelt kérdés

2023. jan. 13. 09:32
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Örülj neki, hogy van ebédidőd.
2023. jan. 13. 09:36
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Persze, a legtöbb munkahelyen jár
2023. jan. 13. 09:39
 3/8 anonim ***** válasza:
98%
Ahol én vagyok ott az ebédidő benne van a munkaidőbe tehát nálunk 12:30 - 13:30 közt van ebédidő, annyi hogy nem mehetünk egyszerre, tehát csak a társaság fele megy az egyikbe másik fele akkor amikor az első csapat visszaért. A 20 percet nem kell ledolgoznunk mint a legtöbb helyen, és ha esetleg 30 percet vagyunk kint abból sem csinál balhét a főnök, ha nem megy a munka kárára. Nekünk megmondta kerekperec hogy őt az sem érdekli ha óránként kimegyünk cigizni, kávézni vagy levegőzni, ameddig a munkával haladunk és a napi feladatokat időre elvégezzük. Persze ha néha napján sok a munka, és sürgős meg minden akkor nyilván kevesebbet járunk ki és akkor csak az a szünet jár amit kötelezően kell biztosítani, olyankor ez van, viszont megmondta a főni hogy laza napokon nem fogja érdekelni ha elengedjük magunkat ha nem megy a munka kárára, de amikor bolondok háza van akkor viszont elvárja hogy odategyük magunkat, ez az ára annak hogy az esetek többségében ilyen lazaság van.
2023. jan. 13. 09:45
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
A többműszakos helyeken a fizikai állománynál általában így van, mondjuk 6-tól 14-ig van a műszak, annyit kell benn lenned, abban benne van az ebéd is. Az irodista helyeken általában nincs benne, de vannak kivételek.
2023. jan. 13. 10:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ahol vagyok most pont nem :( De sok helyen így volt, hogy 8-16 dolgoztam és ebben volt fél óra ebédidő is, amit nem kellett ledolgozni. Irodai munkák voltak mind (Bp).
2023. jan. 13. 11:37
 6/8 anonim ***** válasza:
94%
Még csak olyan helyen dolgoztam eddig irodai munkakörökben, ahol kerek 8 órát dolgoztam, és közben el lehetett menni 30-40 percekre ebédelni.
2023. jan. 13. 11:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Tatabányán az Alpla pl, keresztapám dolgozik ott, nekik az ebédet is fizették.
2023. jan. 13. 15:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem eddig csak olyan volt
2023. jan. 13. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!