Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik egy munkahelyen magasabb...

Akik egy munkahelyen magasabb rangot kapnak, azok hogyan válnak magasabb rangúvá?

Figyelt kérdés
Például hogyan lesz valaki raktárvezető? Eleve így veszik fel, hogy raktárvezető legyen? Vagy csak sima raktáros volt, a főnök pedig alkalmasnak találta és előléptette? Na és főnök hogyan lesz valaki? Őszintén szólva, én csak a pénzért dolgozok, szóval én nem nagyon szeretném, ha előléptetnének (akkora felelősségre, ami azzal jár, képtelen lennék), nem nekem való az ilyesmi, de ettől függetlenül érdekelne, hogy hogyan is működik ez. Csak mert ahol én dolgozom, a jelenlegi főnök kb 3 éve lépett be az áruházláncba, mégis áruházvezető lett ilyen gyorsan! Ez hogy lehetséges?

jan. 5. 15:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Van amikor vezetőt keresnek:) Vezetőnek veszik fel eleve.
jan. 5. 15:30
 2/6 anonim ***** válasza:
2%
Nyugi, sima tisztességes dolgozót, aki csak a munkáját végzi, sosem fognak előléptetni. Előléptetni a haverokat szokták, akik elég mélyen nyalnak, illetve nők esetében azokat akik lefekszenek a főnökkel, vagy minimum egy jó orálban részesítik őket.
jan. 5. 16:19
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
2: szomorú
jan. 5. 16:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Van akit ugy vesznek fel, van akit eloleptetnek.. jol dolgozik, kedvelik, alkalmasnak talaljak. Ok is penzert dolgoznak.. tobb penzert
jan. 6. 01:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Vannak helyzetek, amikor eleve vezetői pozícióba vesznek fel valakit, mert olyan szinten gáz van, hogy sokéves tapasztalatú emberre van szükség, rá is minél hamarabb, hogy összerántsa, korrigálja az ottaniakat.

Ugyanakkor olyan is van, hogy alacsonyabb pozícióra vesznek fel valakit, de időközben kiderül, hogy komolyabb, nagyobb felelősséggel járó állás során is megállja a helyét. Lassan, de biztosan mászik fel a ranglétrán, vagy épp, megüresedett a vezetői hely, és olyasvalakit választanak a helyre, akiről úgy gondolják, remekül teljesítene.

jan. 7. 15:33
 6/6 anonim ***** válasza:
40%

Lepeontozni lelehet de én tapasztalatbol tudom hogy a nők lefekszenek a fönökökkel és elöléptetik tudom mert vitte fel az irodába a fönök ott nyalakottak és soribol egyböl müszakvezető lett és

igy tovább .

jan. 20. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!