Akik egy munkahelyen magasabb rangot kapnak, azok hogyan válnak magasabb rangúvá?
Vannak helyzetek, amikor eleve vezetői pozícióba vesznek fel valakit, mert olyan szinten gáz van, hogy sokéves tapasztalatú emberre van szükség, rá is minél hamarabb, hogy összerántsa, korrigálja az ottaniakat.
Ugyanakkor olyan is van, hogy alacsonyabb pozícióra vesznek fel valakit, de időközben kiderül, hogy komolyabb, nagyobb felelősséggel járó állás során is megállja a helyét. Lassan, de biztosan mászik fel a ranglétrán, vagy épp, megüresedett a vezetői hely, és olyasvalakit választanak a helyre, akiről úgy gondolják, remekül teljesítene.
Lepeontozni lelehet de én tapasztalatbol tudom hogy a nők lefekszenek a fönökökkel és elöléptetik tudom mert vitte fel az irodába a fönök ott nyalakottak és soribol egyböl müszakvezető lett és
igy tovább .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!