Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért van az, hogy fehérgallér...

Miért van az, hogy fehérgalléros, "elitebb" munkahelyeken nagyrészt magasabb emberek dolgoznak?

Figyelt kérdés

pl. irodákban férfiakból nem nagyon látni 185 cm alattit, a többség 190+, és a nőknél is nagyon sok 180cm és afeletti van...

Addig egy fizikai munkánál meg csomó 170 körüli ember van.

Miért van ez?

2022. okt. 30. 13:21
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
Marhaság.
2022. okt. 30. 13:22
 2/5 anonim válasza:
57%

Dolgoztam multinál médiában, nem tudom, mennyire magasabb rangú az. De én a 178 cm-el magasabb voltam a férfi kollégáim többségénél, beleértve a vezetőket. A lead-ünk, aki mindenki szeretett és valami géniusznak tartották pedig nem lehetett magasabb 165-nél.

De egyébként a magassághoz sokszor társítanak az emberek hatalmat és képességeket, ezért kerülnke többségében ilyen méretű emberek vezetői pozíciókba.

2022. okt. 30. 13:34
 3/5 anonim ***** válasza:
7%
Barátom ahol dolgozik, kb mindenki max 180, de több kollégája is akad, aki velem egymagas (170), vagy alacsonyabb.
2022. okt. 30. 13:46
 4/5 anonim ***** válasza:
pedig én is megfigyeltem már amit a kérdező ír. több helyen is.
2022. okt. 30. 19:34
 5/5 anonim ***** válasza:
ekkora kretént
2022. okt. 30. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!