Komolyabb munkahelyen, magasabb pozícióban (pl. közgazdász, jogász, mérnök) mennyire lehet prolisan, szakadtan öltözködni?
Nekem eddig egyszer szóltak, hogy nem jó a ruhám.
Egy halálfej volt a pólómon ami két kézzel mutatta a nemzetközi egyujjas autósjelzést.
Hátuljára káromkodás volt írva.
Egyik cipőmet elvesztettem úgyhogy inkább levettem a másikat is.
Előtte lévő nap koncerten voltunk aztán lementünk a partra sörözni és végül a bokorból estem be az irodába.
Nagyfőnök mindig kockás inget hord.
Egyszer összefutottunk amikor a hétvégi bevásárlást csinálta, szintén kockás ing volt rajta.
Lehet csak szereti a kockás ingeket.
Rövid gatya megengedett, melegítőben is gyakran látni embereket, szakadtért vagy büdösért már szólni szoktak.
Mérnöki terület.
Infós területeken nem jellemző, hogy érdekel bárkit is.
De pl. jogi osztályról kivágnának.
Nálunk dress code van. Csak egyetlen történetet tudok, amikor beszóltak ilyesmiért: egyik kolléganőm vietnami papucsban volt az irodában, természetesen kint 35 fok árnyékban, senki sem hibáztatta érte. Hazaküldték, hogy jöjjön vissza, ha megtalálta a cipőjét.
Jogi terület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!