Komolyabb munkahelyen, magasabb pozícióban (pl. közgazdász, jogász, mérnök) mennyire lehet prolisan, szakadtan öltözködni?
Figyelt kérdés
Pl rövid gatya, melegítő, lyukas póló2022. jan. 18. 22:45
11/15 anonim válasza:
Én is jogász vagyok, farmerben és pólóban vagyok az irodában. Karácsonykor rénszarvasos pulcsiban nyomultam :)
12/15 anonim válasza:
Mérnökként dolgozok, valaki ingben jön, valaki Jordanben, én meg a legolcsóbb kínaiban. Nyáron a főnök jön először rövidnadrágban.
Elvileg van dress code, de senkit sem érdekel különösebben.
13/15 anonim válasza:
Szoftverfejlesztő csapatban dolgozom, az informatika mérnöki végzettség, de nincs dresscode. Aki megrendelővel találkozik, az is csak olyankor elegánsabb, amikor nincs megrendelővel személyes egyeztetés, ő is lazábban öltözik. Olyanoknak van dresscode, akik a céget képviselik kifelé, a portásnak is, pedig az nem magas pozíció.
Én nem bánom, hogy az én munkám nem ilyen, nehezen kapok magamra elegáns ruhát és cipőt.
14/15 anonim válasza:
Nálunk osztálytól függetlenül tud mindenki normálisan öltözködni...
15/15 anonim válasza:
14
Normálisan? Úgy érted, kényelmes utcai viseletben? Mert igazából az a normális, nem az öltöny meg az ing. Gondoltam szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!