Mi lehet az oka, hogy egy gyárba nem vettek fel dolgozni?
Az írásbeli tesztem nagyon jól sikerült, azzal nem volt hiba. Inkább azon akadt fel az interjúztató, hogy ez nagyon más munkakör, mint amiket eddig csináltam (voltam virágkötő, szobaasszony, ruházati eladó, pénztáros, dajka, varrónő) ezen kívül az érettségim folyamatban van, estin, aminek az eddigi éveit kb szín jelesre zártam.
Nem tudom, mindez miért kizáró oka annak, hogy egy nyamvadt autóalkatrész gyárban dolgozzak? Úgy érzem, csak nem nézték ki belőlem hogy képes volnék rá. Bár ha őszinte akarok lenni, nem is vonz kicsit sem a gyári munka, csak nagyon kellett már valami meló és itt nem lehet válogatni, nagyon vacak állasajánlatok vannak még magasabb végzettségűeknek is. Úgyhogy nem sajnálom, hogy nem jött össze, csak kíváncsi lennék, mégis mi alapján utasíthattak el, mikor elvileg egy gyárba akárkit felvesznek?
Egyik az, hogy interjúztató is látja rajtad, hogy nem szeretnél ott dolgozni.
Másik az, hogy nagyon sokan jelentkeznek így bőven vannak érettségisek.
nálunk volt már hogy a felvételi papírt összecserélték és egy bénát felvettek, aki meg hiba nélkül megcsinálta nem vették fel.
amikor én felvételiztettem aki büdös volt nem vettem fel. legalább egy felvételi esetében b@s**zon már magával valamit. illetve aki nagyon bénázott azt se.
volt olyan felvételiztető nálunk aki pofára válogatott.
valószínű neked is efféle tróger körülmények miatt nem sikerült.
lehet találsz jobbat, és majd gondolj arra hogy de jó hogy nem vettek oda fel, sovány vigasz de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!