Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szóljak a cégnek, hogy küldjen...

Szóljak a cégnek, hogy küldjenek egy e-mail, hogy nem engem vettek fel dolgozni?

Figyelt kérdés

3 hónapja volt interjún előtte 1 hónappal adtam be a jelentkezést,amikor megvolt az interjú mondták, hogy fognak értesíteni a , hogy igen, vagy nem. Én megkérdeztem, hogy biztos fognak e , mert nagyon fontos lenne számomra a visszajelzés. Nos, azóta ott dolgozok mellettük 100 méterre,arra gondoltam, hogy megkérem őket, hogy írjanak egy levelet, hogy " Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelte a @@@@@Zrt.-t. Sajnálattal közöljük azonban, hogy a meghirdetett pozícióra ezúttal nem Ön került kiválasztásra." Annyira jó lenne ilyet kapni, ( mert folyton hallom, hogy nincs emberük, meg nem jelentkezik senki)

Vagy hagyjam a francba?

Jobb lett volna ott dolgozni mert később kezdenek,fizu mondjuk kevesebb.

2021. aug. 27. 14:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%

Ennyire nincs életed , hogy ilyen hülyeségekkel foglalkozol ? 3 hónap alatt azt is elfelejtették , hogy ki vagy .

Mennyire ráérnek az emberek ilyeneken agyalni . 😂

2021. aug. 27. 14:53
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

Nincs értelme, de látom nagyon unatkozol.😂

Már rég elfelejtettek téged...mást választottak.

Én is jártam így, még rosszabbul, bízató emailt is írtak de semmi azóta se.

2021. aug. 27. 14:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Én tuti rájuk írnék :D
2021. aug. 27. 15:09
 4/11 A kérdező kommentje:
Nincs, bevallom, dolgozok,alszok, meg semmit nem felejtek el, amit mondanak.
2021. aug. 27. 15:11
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Engedd el...nem téged választottak.
2021. aug. 27. 15:25
 6/11 A kérdező kommentje:
Pont ez az, senkit nem választottak. Pedig most is keresik az embert.
2021. aug. 27. 15:40
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
6.akkor is, nem te voltál a kiválasztott ennyi.
2021. aug. 27. 16:13
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
Inkább köszönd meg nekik a visszajelzést és írd meg nekik, hogy sajnálod, de a megbeszéltek elmaradásának következményeként a választásod a tőlük 100 méterre található cégre esett!
2021. aug. 27. 16:33
 9/11 anonim ***** válasza:
68%
Miért akarsz ennyire e-mailt kapni tőlük 3 hónap elteltével? Ennyire nem tudod őket elengedni, vagy ez valami fétis hogy imádod a nyílt elutasítást?
2021. aug. 27. 18:08
 10/11 anonim ***** válasza:
80%

Szóljak a cégnek, hogy küldjenek egy e-mail, hogy nem engem vettek fel dolgozni?

Arra a levélre se fognak válaszolni, ha személyesen mész lehet akkor sem mivel nem kötelesek.

Bevett szokás, hogy néha "elfelejtenek értesíteni" és ettől most neked hidd el, nem lesz jobb ha kapsz egy értesítést hogy nem te vagy az.

Nem is értem miért fontos ez..én is beadtam egy gyárnak a érdeklődésem, de jó idő telt el és nem válaszoltak azóta sem én ezzel tudomásul vettem, hogy nem én voltam a nyerő ennyi..nem kell tovább boncolgatni.

Minek is mikor már úgyse vesznek fel sőt ha ilyesmit is csinálnál utána végképp elmegy a kedvük tőled a jövőben is...

2021. aug. 27. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!