Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi lehet az oka, hogy egy...

Mi lehet az oka, hogy egy gyárba nem vettek fel dolgozni?

Figyelt kérdés

Az írásbeli tesztem nagyon jól sikerült, azzal nem volt hiba. Inkább azon akadt fel az interjúztató, hogy ez nagyon más munkakör, mint amiket eddig csináltam (voltam virágkötő, szobaasszony, ruházati eladó, pénztáros, dajka, varrónő) ezen kívül az érettségim folyamatban van, estin, aminek az eddigi éveit kb szín jelesre zártam.

Nem tudom, mindez miért kizáró oka annak, hogy egy nyamvadt autóalkatrész gyárban dolgozzak? Úgy érzem, csak nem nézték ki belőlem hogy képes volnék rá. Bár ha őszinte akarok lenni, nem is vonz kicsit sem a gyári munka, csak nagyon kellett már valami meló és itt nem lehet válogatni, nagyon vacak állasajánlatok vannak még magasabb végzettségűeknek is. Úgyhogy nem sajnálom, hogy nem jött össze, csak kíváncsi lennék, mégis mi alapján utasíthattak el, mikor elvileg egy gyárba akárkit felvesznek?

2023. dec. 27. 18:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
66%
Még mindig nem jöttél rá, hogy mindegyik egy büdös retardált, akik visszaélnek a hatalmukkal? Engem sem vettek fel rengeteg gyárba, pedig nagyon kellett elvileg a munkaerő. Mindenhol megfeleltem és mégse. Számomra iszonyatosan szégyen az, aki azt hiszi hogy egy zsák anyag beleöntése egy gépbe nehéz feladat lenne nekem edzett fiú létemre. Én emiatt undorodtam meg Magyarországtól teljesen.
2023. dec. 27. 19:56
 12/24 A kérdező kommentje:

11#

Esti gimnázium végzős éve van hátra, plusz említettem, hogy voltam varrónő, illetve eladó. Vendéglátás, plusz még két másik szakmám van. Szerinted az 8 osztály?!

2023. dec. 27. 20:07
 13/24 anonim ***** válasza:

10

Sajnos komolyan gondolják... a marhák

2023. dec. 27. 20:10
 14/24 A kérdező kommentje:

2#

40-es nő, ízlésesen öltöző, ápolt megjelenésű.

Nem tartozom semmiféle kisebbségi etnikumhoz. Gyerekem van, de felnőtt (mellesleg ehez még mindig semmi közük nem lehetne!).

Teszt csak írásbeli volt. Egyszerűbb számtani feladatok, egy kis szövegértés.

Mechanikai ábrák felismerése.

Gyakorlati teszt, próba nem volt.

Voltak nők, férfiak, 20-60 év között vegyesen. Voltunk kb 25-en. Én estem ki, meg két fiú.

Azt hogy "gyárba bárkit felvesznek" masoktól szoktam hallani.

2023. dec. 27. 20:19
 15/24 A kérdező kommentje:
Egyébként rengetegen vannak, akik nálam fiatalabbként kb dupla ennyi előző munkahellyel rendelkeznek, mégis felveszik őket valahová.
2023. dec. 27. 20:32
 16/24 anonim ***** válasza:
76%
Kiszúrta a HR-es, hogy nem vagy agyatlan droid. Droidnak alkalmatlan az az ember aki tud sokoldalú lenni, gondolkodik, és cselekszik, és nem bírja az elbutító monotonitást.
2023. dec. 27. 20:56
 17/24 A kérdező kommentje:
Igen, ez "sajnos" igaz rám...
2023. dec. 27. 21:56
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, ne meséld már be magadnak, hogy te vagy az idiota. Mind ahogy már mondtam, egy csomó retardált van a világon, és te ezekkel találkoztál pont. Ha jól tudom, egy munkahelyre dolgozni megy az ember, és ha te azért jelentkeztél a munkára, hogy dolgozhass, ő pedig nem veszi észre ezt a komolyságodon, azt emberszámba se vedd. Az én szememben az ilyen emberek a legszánalmasabb emberek a világon!
2023. dec. 27. 22:17
 19/24 anonim ***** válasza:
87%
Az isten óvjon meg olyan munkahelyektől, ahol írásbeli teszt van sima összeszerelő melósoknak. Örülj neki, hogy nem vettek oda fel.
2023. dec. 28. 00:49
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
A választ leírtad a kérdésedben. Azért, mert érettségizel. Gondolják, hogy csak addig akarsz majd ott dolgozni, amíg nem találsz a végzettségedhez passzolóbb munkát. Kár volt elmondani.
2023. dec. 28. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!