Ez a felmondó levél így jó? Többi lent.
Szóval, föl szeretnék mondani a munkahelyemen, próbaidőn túl vagyok és ez az első munkahelyem, és nem szeretnék beégni a fönököm előtt, ezért biztosra szeretnék menni, hogy így jó e ahogy most leírom itt, annyi hogy nem a saját adataimat írom le, és nem a valódi fönököm nevét meg semmi adatot, ami rám tartozik, és írom milyen név kire tartozik, Szabó László: én
Fönök: Kovács Roland
Munkavállaói felmondás
Alulírott, Szabó László (Születési hely és idő: Pécs, Veress Endre utca. 1980. 03.17., Lakcím: Pécs, Veress Endre utca.), munkavállaló bejelentem, hogy a munkáltató és köztem 2022.04.01 napján kötött munkaszerződés alapján fennálló, határozatlan időtartamú munkajogviszonyomat, a Munka Törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény 64.§ (1) (b) alapján, 2023.06.01. Napján kezdődő, 30 napos felmondási idővel, 2023.06.30. napjára, Munkavállalói rendes felmondással megszüntetem.
Kelt: 2023.05.31. Munkavallaló aláírása: Szabó László
Tehát, mint mondtam ez most teljesen eltér a dátumtól, a nevemtől, stb. De ez csak minta. Bocs, hogy ilyen hosszú kérdés, de nagyon megköszönöm, aki segit.
A felmondási iraton a keltezésen kívül tulajdonképpen semmi más dátumra nincs szükség. Nyilván azt beleírhatod, hogy mikor kezdődött az a munkaviszonyod, amit éppen felmondani készülsz, de kb. ennyi a történet.
A keltezés akkori, amikor papírra vetetted a felmondásod. Te ezt megírhatod előre 2 évvel is, 2 évvel ezelőtti keltezéssel, semmi jelentősége, ha csak jövő héten adod át azt a munkáltatónak. Mint írtam, mindig a felmondás közlésének a dátuma a mérvadó függetlenül attól, hogy milyen keltezés van a felmondáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!