Te amúgy mit szívtál? Vagy melyik dimenzióban élsz?
2023. dec. 20. 14:15
12/19 anonim válasza:
Nekem tönkretette az életemet a napi 8 - heti 40 - havi 180 daráló, hajlandó lennék a viszonylag jó fizetésem egy részéről is ha visszakapnám a szabad délelőttöket, kipihent hétköznap estéket. Sajnos az én szektoromban nincsenek 12 órás lehetősegek. Marad az okos munkaidőbeosztás, törzsidőben elerhetőnek maradni, hajnalban vagy késő este, ha épp akkor vagyok produktív, dolgozni, a törzsidőt meg ellazsálni. HO van így napi 1 elintéznivaló, posta vagy futár belefér. Sokkal több nem, de végülis ennél sokkal rosszabb volt a helyzetem a COVID előtt, amikor heti 5 napokat le kellett benn csücsükélni.
2023. dec. 20. 14:27
13/19 anonim válasza:
Többségben van a 8 óra…
2023. dec. 20. 16:19
14/19 anonim válasza:
Nem csak gyárakban, más munkakörben is lehet 12 óra (pl. nálunk, egészségügyben).
Sokkal jobb a 12, egyben letudok "másfél műszakot".
Kevesebbet kell utaznom, és hamar elmegy az a 12 óra. Nem cserélném vissza 8 órára, hogy heti 5x járjak be, mint egy átlag munkahelyen. Meg is őrülnék. Jobb szeretem ezt, nem mennék vissza 8 órásba, pedig dolgoztam irodában is, tudom milyen...
2023. dec. 21. 09:09
15/19 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, hol laktok, a keleti orszagreszen, pl. Bekes meg Szolnok, soha nem hirdetnek meg 8 oras allast szinte, esetleg ha van diplomad. De diplomas ismeroseim is ilyen 10 prakat dolgoznak vagy 5 muszakban.
2023. dec. 21. 16:33
16/19 anonim válasza:
Nem tudom hol elsz, de mutasd meg a féregjáratot.
2023. dec. 22. 10:06
17/19 BlackSword válasza:
A nyolc órás munkaidő nem azt jelenti, hogy mindig 8 órát dolgozol, a munkaidő leisztására szolgál... a 12 órás 4 műszak is 8 órásnak minősül...
2023. dec. 24. 08:26
18/19 anonim válasza:
Vannak érdekes kommentek... H-Cs között a 8 és fél órámból 7 és felet biztosan végig nyomok szellemileg és nem teszi tönkre az életemet. Pénteken pedig még k.b. 5 óra, amit végig nyomok. Párkapcsolatban vagyok és hetente háromszor főzök vagy főzünk.
35/F
2023. dec. 25. 22:13
19/19 anonim válasza:
18-as, jó neked! Ki, mit bír, ki, mire van "bedrótozva". Az esetek 90%-ában nekem pont nem a napi 8 fekszik. Ha rajtam múlna, letudnám 2-3 napi 12-16 órákkal a heti penzumot, aztán csinálnám a saját dolgomat a maradék 4-5 napban. Ha lenyomok napi 7,5-et, ugyanúgy zokni vagyok agyilag a 2. nap végére és még van hátra 3.
Főzés :))) Legutóbb akkor főztem rendszeresen, amikor 1 hónapig munkanélküli voltam. Munka mellett max egy edzés, egy tusolás, 1-2 óra szocializálódás, tennivalók, aztán go alvás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!