Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megsértődött ràm a főnöknőm.Ez...

Megsértődött ràm a főnöknőm.Ez mennyire jogos?

Figyelt kérdés
Egy olyan kolléganővel rakott be szombatra aki nem igazàn igyekszik,kàvézik,cigarettàzik kajàlàs utàn a morzsàkat se söpri össze maga utàn.És mondtam neki kikell ragasztani a konyhàba a szabàlyzatot mert ez még a morzsàkat se söpri össze.Meg azt is hozzà tettem azt amit nem csinàl fizesse ki a kolléganő a sajàt zsebéből.Erre megsértődött és azt mondta akkor neki se kellene sok mindentva sajàt zsebéből kifizetni.Ez egy labor ahol dolgozunk.A kolléganő a màsik laborba dolgozott ott kicsit màs munka volt mint itt meg alig volt munka.Az a labor bezàrt pont a rossz költségvetés miatt.Most vàrja mert folyamatba van lehet valaki àtveszi a labort addig meg stagnàltatja ezt a kolléganőt bedobja kicsit hozzànk meg gonodolom vàrmi is lesz majd megtartja.Volt màskor is màr hozzank bekombinalva és egyszerű folyamatokat se csinàl meg azt 8 osztalyos gyerek is megtudnà csinàlni.A felhaborító az ő fizetése alig 15 ezerrel kevesebb mint az enyém a semmi munkara.Raadasul a masik labor fizetese,költségei is ebből a laborból lett kihuzva.Azert lettek problemak nalunk is.Mindig kell itt legyen ilyen munkas o nem az elso ilyen...meg harman vagyunk akik ott nyomjuk a munkat.A reszmunkaidos munkasoktol nincs nagy valami kovetelve annak ellenere nagyon jo oraberbe vannak! Mint emlitettem vannak ott olyan folyamatok amit egy gyerek is megtud csinalni ha elmagyarazzak neki el se lehet bénàzni.Meg lehet munkafeluletet rendbe tartani,papirokat rendezgetno,kukat uriteni... hetente egyszer jon takaritono amugy mi csinaljuk na az is amennyit csinal nem sokat er fel se tolti a szappanos uveget ha kiurul,stb.Nem olyan nagy hely allando takarito nem kellene.A delutani valtas munkajaba belefer fel ora alatt akkor ugyse nincs munka.
2023. dec. 14. 16:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
42%

Azt megértem, hogy idegesítő lehet, ha más csak úgy elvan, de hidd el, mindenhol vannak ilyenek és a főnök nem szól rájuk. Sosem fog. Akkor sehol sem fogsz kijönni az emberekkel?

Csak a saját feladataidra figyelj. Máséra nem kell. Ha valaki rád akar sózni egy olyan feladatot, ami nem a te dolgod, mert csicskáztatni akar, abban igazad van, nem kell elvállalnod. Mondd neki, hogy elfoglalt vagy. Ha tényleg dolgozol, az leszel, nem is kell hazudnod. Fizetik a napodat? Kapsz érte pénzt? Kapsz! Ez a lényeg, a többit, ha bosszús vagy a családodnak mondd el, ott inkább ne beszélj ki senkit. Nem tudhatod ki mondja vissza a főnöknek, mert akkor meg te repülsz.

Amúgy amiket leírtál, igen, bosszantó. De hidd el, örülnék, ha az előző munkahelyemen ezek lettek volna a legnagyobb problémák.

Az igazán rossz kolléga, az nem itt kezdődik. Hanem ott, hogy aládvág, ki akar rugatni, ellened púpolja a főnököt. stb. Ilyeneket is csinál? Vagy csak lusta, mert van különbség.

"Akik valaszoltak valoszinuleg mind ilyen munkasok es erintve erzik magukat🙃"

Na ez már tényleg rosszindulat.

Most akkor én is az vagyok, mert csak részben értelek meg?

2023. dec. 14. 18:11
 12/13 A kérdező kommentje:
10-es biztos van tapasztalatod.Igen eljarnak,melegedni,kavezni.Es erdekes egy e-mail elkuldeseert felbe szakit pedig csak lekellett volna fotozni egy dokumentumot es elkuldeni a megadott cimre, de a kavefozo gepet tudja hasznalni...Ahogy mondod meg ezeket rakjak piedesztalra ugy is viselkednek mintha nem tudom kik lennenek kozbe meg nagy nullak.Es ez egeszsegugyi labor...na akik vedik az ilyet biztos nagyon orulnenek ha egy pancser elirna az eredmenyuket,rosszul csinalna meg az analizist es kapna egy rak vagy agytumor diagnozist.Akkor is vedenetek?
2023. dec. 14. 18:14
 13/13 A kérdező kommentje:

12.Epp az a gond hogy az ilyeneknek alig van feladatuk es ez kihasznalas,ami nem jo erzes.Nalam aki nem dolgozik az mar rossz kollega.Nem viszi elore a folyamatot,a masikat meg hatraltatja azzal hogy minden ra harul es leterheltebbe is valik.Raadasul szinte ugyanannyit kap a semmiert.

Ez nem rosszindulat.Azt latom hogy nem erted meg 🙂Viszont vannak jo dolgok is amiket irtal a helyzetrol.

2023. dec. 15. 05:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!