Miért a kollégák vannak megsértődve?
Eleve nem hivatalosan dolgozok ott. De mellette van egy főállásom is, oda most az ünnepek miatt mennem kell minden nap ( családi üzlet). Ezt tudtam h zűrös a december de gondoltam megoldhato vhogy.
Próbáltunk megoldást keresni h hogyan tudnánk megoldani h azokon a napokon jöjjön vki használható ember a családi üzletbe helyettem de nem sikerült.
Ezért szóltam a nem hivatalos helyen lévő főnöknek ( aki mellesleg családi ismerős) 3napja h keressen mást helyettem mert nem tudom megoldani a főállásom decemberben. Mindenki tudta h nekem ez csak mellékállás.
Annyit mondott ne egyből jöjjek el. Mondom persze, nov 20 de legkésőbb december 1ig leszek.
Úgy gondolom fair voltam pláne h nem köt hozzájuk semmi.
Annyi ha úgy alakul h nem talál embert a decembert 24/24be viszi a két maradó ember. Nem kellene így mert a másik 2fo még be tudna segíteni h könnyebb legyen nekik de lesz.rják. De azért egy hónap elég sok idő szerintem lépni.
Amúgy a főnök se foglalkozik az egésszel.
Havi 10x24óra jut egy főre és vagyunk ilyenre 3an..
Van még 2fő éjjelre járnak alapból 2őt jön 2őt nem..
A baj ami eddig is volt h ha mi 24es kiestünk egyikünk vlmiért csak a másik 2 fő 24essel oldatta meg a pótlást. Nem h legalább berendelte volna a másik 12est èjjelre aki otthon lenne h a 24esnek könnyebb legyen ilyenkor és legalább éjjelre ő hazamenjen, és ne 24/24 legyen mert egy 24es és egy éjjeli 12es dolgoztak együtt.
Ne foglalkozz velük.
Feketén már annak is örülhetnek ha másnap még beállítasz.
Eleve, kb okt 20.a körül is beelégeltem egy eset kapcsán és mondtam át gondolom de lehet eljovok.
Ekkor utazott el a főnök és úgy voltam vele, addig míg visszajon atgondolom, és nem az utazása alatt szólok h ha eljövök.
Szerintem ők azt hitték h " csak úgy" mondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!