Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megsértődött ràm a főnöknőm.Ez...

Megsértődött ràm a főnöknőm.Ez mennyire jogos?

Figyelt kérdés
Egy olyan kolléganővel rakott be szombatra aki nem igazàn igyekszik,kàvézik,cigarettàzik kajàlàs utàn a morzsàkat se söpri össze maga utàn.És mondtam neki kikell ragasztani a konyhàba a szabàlyzatot mert ez még a morzsàkat se söpri össze.Meg azt is hozzà tettem azt amit nem csinàl fizesse ki a kolléganő a sajàt zsebéből.Erre megsértődött és azt mondta akkor neki se kellene sok mindentva sajàt zsebéből kifizetni.Ez egy labor ahol dolgozunk.A kolléganő a màsik laborba dolgozott ott kicsit màs munka volt mint itt meg alig volt munka.Az a labor bezàrt pont a rossz költségvetés miatt.Most vàrja mert folyamatba van lehet valaki àtveszi a labort addig meg stagnàltatja ezt a kolléganőt bedobja kicsit hozzànk meg gonodolom vàrmi is lesz majd megtartja.Volt màskor is màr hozzank bekombinalva és egyszerű folyamatokat se csinàl meg azt 8 osztalyos gyerek is megtudnà csinàlni.A felhaborító az ő fizetése alig 15 ezerrel kevesebb mint az enyém a semmi munkara.Raadasul a masik labor fizetese,költségei is ebből a laborból lett kihuzva.Azert lettek problemak nalunk is.Mindig kell itt legyen ilyen munkas o nem az elso ilyen...meg harman vagyunk akik ott nyomjuk a munkat.A reszmunkaidos munkasoktol nincs nagy valami kovetelve annak ellenere nagyon jo oraberbe vannak! Mint emlitettem vannak ott olyan folyamatok amit egy gyerek is megtud csinalni ha elmagyarazzak neki el se lehet bénàzni.Meg lehet munkafeluletet rendbe tartani,papirokat rendezgetno,kukat uriteni... hetente egyszer jon takaritono amugy mi csinaljuk na az is amennyit csinal nem sokat er fel se tolti a szappanos uveget ha kiurul,stb.Nem olyan nagy hely allando takarito nem kellene.A delutani valtas munkajaba belefer fel ora alatt akkor ugyse nincs munka.
2023. dec. 14. 16:54
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
1-es az igazsagtalansagrol van szo! Meg a nem dolgozasrol! Ez a lenyege az egesznek
2023. dec. 14. 17:02
 2/13 anonim ***** válasza:
78%

A lenyege az egésznek, hogy ez nem a te dolgod.

Válaszolj: Attól neked jobb lenne, ha neki rosszabb lenne?

2023. dec. 14. 17:04
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

Értelmezni is nehéz, amit írsz, de annyit sikerült kivennem belőle, hogy egy rosszindulatú, mindig másokat kritizáló ember vagy, akinek minden rossz. Nem mondom, hogy alaptalanul, de egyet jegyezz meg. A magad dolgával foglalkozz, és ne másokat kritizálj, mert az soha, senkinél nem váltott még ki szimpátiát, hogy valaki másokat ócsárolt, még ha jogosan is.

Arra koncentrálj, hogy te a te munkádat jól végezd, másokhoz pedig lehetőleg megértéssel fordulj, igyekezz a jó dolgokat észrevenni és azokra koncentrálni, és akkor szeretni fognak, illetve elmúlik ez a sértődött állapot is a főnök részéről. Esetleg bocsánatot is kérhetsz, amiért másokat kritizáltál, hiszen ez nem a te dolgod. De ez már fekete öves szint lenne.

2023. dec. 14. 17:06
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rossz indulatu,de nem hagyom hogy kihasznaljanak!Nem csak az en velemenyem ez.Az meg nem helyes,hogy paran huzzak az igat masok meg lopjak napot.Akik valaszoltak valoszinuleg mind ilyen munkasok es erintve erzik magukat🙃
2023. dec. 14. 17:09
 5/13 anonim ***** válasza:

mi az igazi kérdés?

amire figyelsz hogyan érzed magad azt az életet generálod magadnak.

milyen életet szeretnél? akkor arra figyelj

2023. dec. 14. 17:17
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem birom a nem dolgozo kollegakat
2023. dec. 14. 17:19
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

mennyi idős vagy?

addig amig ezt egy főnök hagyja addig csak túráztatod magad, vagy te mész vagy levegőnek nézed, mert ilyenek mindig is voltak a társadalomban, sőt tovább megyek ezek azok a tipusok akik semmit sem tudnak, de valakinek a valakijei és ott fognak lenni ilyen helyeken, és még ők fognak kiröhögni téged.

választhatsz!

2023. dec. 14. 17:36
 8/13 anonim ***** válasza:
84%

Én is vezető vagyok, de nem bírom az ilyen típusú embereket mint te. Tipikusan az a csak én dolgozom, más meg semmit.

Én is látom a saját szememmel, ki mit csinál bent.

2023. dec. 14. 17:36
 9/13 A kérdező kommentje:
8-as ezt nem allitom hogy csak en dolgozom! De eleg nem fair ha valaki ott csak stagnal,meg filozofal.Abbol sok haszon nincs,de mint vezeto biztosan latod.
2023. dec. 14. 17:39
 10/13 anonim ***** válasza:
70%
elég szomorú, hogy a jól dolgozókat csinálják kis pontosan az ilyenek miatt akik csak eljárnak melegedni a munkahelyre, és még a főnökség is szalutál az ilyenek miatt, nem tudom hol tartunk tényleg..némelyek napozónak nézik a munkahelyet és azt csinálnak amit akarnak, és még az ilyeneknek kalapolnak is, elég szánalmas, hogy nem penderitik ki azok a főnökök akik ezt látják, miért félnek ezektől ez itt a kérdés
2023. dec. 14. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!