Benneteket hagynak a kollégák ebédelni?
Vagy csak engem phasztatnak állandóan 11:40 és 1 óra között? Órákig csend van délelőtt, senkinek eszébe se jutok, erre amint leülök ebédelni, minden idióta megtalál. Ha nem veszem fel a telefont, akkor valakit utánamfuttatnak, hogy keressen meg, mert jaj de sürgős.
Aztán valójában egy bagatel baromság. Évek óta nem volt nyugis szünetem, ma már üvöltöztem valakivel.
Mielőtt tanácsokat adnátok, hogy mit kéne tennem ezellen, már mind megvolt, csak az ajtómat nem tudom bezárni.
A kérdés pusztán reprezentatív, hogy ez az irodai munka velejárója, vagy csak nálunk ennyire tapintatlanok az emberek, hogy 12:00-kor azonnal közölnivalójuk van?
Kénytelenek. 1. Telefont félreteszem ilyenkor alapból. 2. Ha netán bejön valaki és elkezdi mondani, közlöm vele, hogy eszem, jöjjön vissza félóra múlva. 3. Közvetlen kollégának szoktam is szólni, hogy MOST ebédelek.
Ha én véletlenül pont akkor megyek be valakihez, hogy látom, eszik, eleve mondom, hogy nyugi, majd visszajövök később, egyen nyugodtan.
Annyi a titok, hogy nem kell hagyni, hogy zavarjanak. Előbb-utóbb megtanulják, hogy téged kaja közben nem lehet zavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!