Ti tapasztaltátok már munkahelyen hogy a kolléganők elakartak üldözni benneteket? Ez miben nyilvánult meg?
Igen, sajnos n is tapasztaltam.
Az előző munkahelyemen. Egy multinál dolgoztam, körülbelül 8 hónapig.
Eleinte szerettem ott lenni, de később mindenben talált valami kivetnivalót a munkámban.
Az osztályvezetőm egy nagyon rosszindulatú(más osztályok szerint is) nő/csaj volt.
Már az elején is azt éreztem, hogy nem vagyok elég jó, valahogy éreztem azt a lenézést. Mindig túl lassú voltam neki, sokszor be is szólt, hogy gyorsabban, gyorsabban, miért ilyen lassan pakolsz, más sokkal gyorsabb. Ja és azt is megkaptam, hogy ha nem tetszik lehet panaszkodni a nagyfőnöknek, meg, hogy vagy megerősödök mindenhogy, vagy addig fognak ba..tatni míg meg nem erősödöm. Ezt így szó szerint.
Csak nem volt nagy szám, nem mertem visszaszólni. Egyszer mertem kiállni magamért, akkor is én voltam a rossz... Volt, hogy az ügyeletes vezetőt is rám küldte, vele együtt mondták ezt.El is üldöztek másik osztályra, ott meg a fizikai részével volt a gond. El is jöttem onnan, mert az egészségem is ráment, cirka 12 kilót fogytam.... Azóta szerencsére összeszedtem magam, de ha egy mód van rá, nem oda megyek vásárolni.
Állítólag jó kevesen maradtak azon az osztályon..
Ha teheted, te is válts. Undorítóak az ilyenek:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!